reklama
U nasod kiedy jest ciemno to też Zosiek lepiej śpi. I spokojniej.
Natka też miałam teraz ten problem ale wpadłam chyba na najlepszy pomysl dla mojego Męża. On uwielbia wyścigi i auta subaru. Kupiłam mu rajdowy trening subaru na stronie prezentokreacje.
Bettina może Hania to po prostu taka poważna dziewczyna
Natka też miałam teraz ten problem ale wpadłam chyba na najlepszy pomysl dla mojego Męża. On uwielbia wyścigi i auta subaru. Kupiłam mu rajdowy trening subaru na stronie prezentokreacje.
Bettina może Hania to po prostu taka poważna dziewczyna
Bettina2701
Fanka BB :)
U nas w nocy jedna pobudka, przekręciła się na brzuch i musiałam ją odwrócić. o 5.30 mleko i dospałyśmy do 8
Dopiero co obcinałam Hanuli paznokcie a już ma podrapaną całą łydkę
Dopiero co obcinałam Hanuli paznokcie a już ma podrapaną całą łydkę
Bettina2701
a ja kostkę zamówiłam w niedzielę i jeszcze jej nie ma
helloł
Ja nie mialam na mysli pobudek Antka na jedzenie w nocy, tylko od jakiegos czasu budzil sie doslownie co chwila, wystarczylo mu wlozyc smoka i spal dalej, do nastepnego wyplucia smoka. Dzis spalismy po ciemku i obudzil sie tylko o 2. na jedzenie, pozniej o 6. Nie wiem czy to kwestia lapki, choc wierze, ze tak, ale nie wstawalam do niego 87464653553 razy by mu wlozyc smoczka a i spal zdecydowanie spokojniej.
Bettina jednak zamowilas kostke? dzis pewnie przyjdzie
PaniAg no wlasnie Antki tak maja, pewnie po tatusiu. Przynajmniej moj BB jest raczej gadatliwy niz "ruchowy"
Ja nie mialam na mysli pobudek Antka na jedzenie w nocy, tylko od jakiegos czasu budzil sie doslownie co chwila, wystarczylo mu wlozyc smoka i spal dalej, do nastepnego wyplucia smoka. Dzis spalismy po ciemku i obudzil sie tylko o 2. na jedzenie, pozniej o 6. Nie wiem czy to kwestia lapki, choc wierze, ze tak, ale nie wstawalam do niego 87464653553 razy by mu wlozyc smoczka a i spal zdecydowanie spokojniej.
Bettina jednak zamowilas kostke? dzis pewnie przyjdzie
PaniAg no wlasnie Antki tak maja, pewnie po tatusiu. Przynajmniej moj BB jest raczej gadatliwy niz "ruchowy"
reklama
kamaa
Hej. Do zaropialych oczu dolaczylam ja :/ no Armagedon :/
U nas na obiad Olo standardowo dostanie cyca
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas na obiad Olo standardowo dostanie cyca
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom