reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina wkręć jak najmniejszą żarówkę ja mam chyba 15. A co do klaskania uszami to spróbuj bo mnie rozśmieszyło samo czytanie o tym.

Moja najchętniej chichra się do starszej siostry.

U nasod kiedy jest ciemno to też Zosiek lepiej śpi. I spokojniej.
Natka też miałam teraz ten problem ale wpadłam chyba na najlepszy pomysl dla mojego Męża. On uwielbia wyścigi i auta subaru. Kupiłam mu rajdowy trening subaru na stronie prezentokreacje.
Bettina może Hania to po prostu taka poważna dziewczyna;)

U nas w nocy jedna pobudka, przekręciła się na brzuch i musiałam ją odwrócić. :rolleyes2: o 5.30 mleko i dospałyśmy do 8 :)
Dopiero co obcinałam Hanuli paznokcie a już ma podrapaną całą łydkę :(

Co dzis serwujecie na obiadek swoim Skarbom?

Ja wlasnie gotuje zupe krem szpinakowa :) zobaczymy czy podejdzie :)

Moja kostke tez bardzo lubi nawet zasypia z nia w wozku?

helloł :)
Ja nie mialam na mysli pobudek Antka na jedzenie w nocy, tylko od jakiegos czasu budzil sie doslownie co chwila, wystarczylo mu wlozyc smoka i spal dalej, do nastepnego wyplucia smoka. Dzis spalismy po ciemku i obudzil sie tylko o 2. na jedzenie, pozniej o 6. Nie wiem czy to kwestia lapki, choc wierze, ze tak, ale nie wstawalam do niego 87464653553 razy by mu wlozyc smoczka ;) a i spal zdecydowanie spokojniej.

Bettina jednak zamowilas kostke? ;) dzis pewnie przyjdzie :D

PaniAg no wlasnie Antki tak maja, pewnie po tatusiu. Przynajmniej moj BB jest raczej gadatliwy niz "ruchowy" :D

reklama
Do góry