reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina wkręć jak najmniejszą żarówkę ja mam chyba 15. A co do klaskania uszami to spróbuj bo mnie rozśmieszyło samo czytanie o tym.

Moja najchętniej chichra się do starszej siostry.

U nasod kiedy jest ciemno to też Zosiek lepiej śpi. I spokojniej.
Natka też miałam teraz ten problem ale wpadłam chyba na najlepszy pomysl dla mojego Męża. On uwielbia wyścigi i auta subaru. Kupiłam mu rajdowy trening subaru na stronie prezentokreacje.
Bettina może Hania to po prostu taka poważna dziewczyna;)

U nas w nocy jedna pobudka, przekręciła się na brzuch i musiałam ją odwrócić. :rolleyes2: o 5.30 mleko i dospałyśmy do 8 :)
Dopiero co obcinałam Hanuli paznokcie a już ma podrapaną całą łydkę :(

Co dzis serwujecie na obiadek swoim Skarbom?

Ja wlasnie gotuje zupe krem szpinakowa :) zobaczymy czy podejdzie :)

Moja kostke tez bardzo lubi nawet zasypia z nia w wozku?

helloł :)
Ja nie mialam na mysli pobudek Antka na jedzenie w nocy, tylko od jakiegos czasu budzil sie doslownie co chwila, wystarczylo mu wlozyc smoka i spal dalej, do nastepnego wyplucia smoka. Dzis spalismy po ciemku i obudzil sie tylko o 2. na jedzenie, pozniej o 6. Nie wiem czy to kwestia lapki, choc wierze, ze tak, ale nie wstawalam do niego 87464653553 razy by mu wlozyc smoczka ;) a i spal zdecydowanie spokojniej.

Bettina jednak zamowilas kostke? ;) dzis pewnie przyjdzie :D

PaniAg no wlasnie Antki tak maja, pewnie po tatusiu. Przynajmniej moj BB jest raczej gadatliwy niz "ruchowy" :D

reklama
Do góry