reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Zamowilam w koncu dzis nowy dywan do pokoju malej :)

Ola oby to byla kwestia lampki tak jak u nas :)

U nas tez jedna pobudeczka o 5 szybkie cycnie i spanie dalej do 8.30

reklama
Moj Antek tez lubi kostke, ale najbardziej ja kopac i podnosic nozkami, a jak mu zawieszam ja na karuzeli to wiruje tymi nogami malo jej nie urwie :D oze rosnie mi przyszly Lewandowski? :D

Ola, zdecydowanie po tatusiu woli gadac niż skakać;) a kopać lubi piłke z dzwonkiem, ktora tez zawieszam na karuzelce.

Cwiczylam z nim obroty az ulał na koc.... Bosko. Co za leniuszek. U nas leje wiec takue zabawy podłogowe wyczyniamy.

Witajcie! U mnie duszno i gorąco dzisiaj pewnie wieczorem zbierze się na burze. Na obiadek była jarzynka tj. marchewka z ziemniaczkiem i porem. Smakowało. Sama marchewka z ziemniaczkiem też wchodzi bez problemu. Noc standardowo od 21 do 7 spanie ciurkiem. Potem mleczko i spanko do 9.30.
Ja dzisiaj na mecz czekam no jak nigdy wkręciłam się w tą piłkę.

Ola mam nadzieje że zgaszona lampka spowoduje że będziesz bardziej wyspana.

Moja ma taką piszczącą zabawkę jak to moja córa mówi wygląda jak cyfra jeden.
Link do: Piszczące zabawki z gryzakiem PISZCZKI 6m+ (pierwsza od lewej)
Wczoraj mała odkryła że jak wali w niego nogą to piszczy no radoche ma niesamowitą. Tym bardziej że w bujaczku zawsze kopie nusiami więc teraz jej tam tego piszczka podkładam. Uśmiech z buźki nie znika no chyba że wykopie zabawkę poza bujaczek.

reklama
Do góry