reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

No nie mogę złapać siuśkówo_O. Jak mały leży z gołym tyłkiem to nie sika jak tylko ubiorę pampersa to zrobi w pamperspa. :( coś nerwowy do tego jest tak jakby chciał zasnąć a nie mógł. Teraz się zdecydował poleżeć na brzuchu :).

Jak ja bym sobie pospała , jakaś nie wypoczęta ostatnio jestem. Taki hamaczek w pół cieniu mi się marzy. ;)

A i u Tymka to chyba 3 dniówka bo dzisiaj wysypka my wyszła .

reklama
Hej. Carolajna sukienka piękna!!!

Anit80 no to być może masz odpowiedź, a siuski udało sie upi tak złapać?

U nas dalej chorobowo. Chociaż powolutku na prostą wychodzimy. Najważniejsze, , że się chłopakom nie pogarsza. Ja mam za to głos jak alkoholik ;)

Odpieluchowujemy też Leona i skąd ja mam cierpliwości...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie znowu nachodziła moja ulubiona Pani.
Caro właśnie Ty kiedyś pisałaś że Twoja ciocia jest pielęgniarką. Powiedz mi czy można gdzieś zgłosić że nie chce wizyt pielęgniarki środowiskowej? Wcześniej już pisałam ale pewnie nie czytałaś że mam niechęć po wizycie u starszej córki. Pani nawet na dziecko nie spojrzała tylko interesowało ją mieszkanie więc teraz to ja nie chcę takiej wizyty.

Kamaa super że u was poprawa.

Poszłam dzisiaj na zakupy do Rossmanna (same najpotrzebniejsze rzeczy typu pieluchy mydło pasta itp.) i wydałam 220 zł. To jakaś masakra ciekawe na ile mi to starczy.

Siuśki w końcu udało mi się złapać :D. Wynik jest prawidłowy . Mamy się jutro jeszcze raz pokazać bo dzisiaj byłam sama tylko z wynikiem moczu. Dzisiaj w końcu pójdziemy na spacer ;) jeśli pogoda się utrzyma bo w oddali widzę ciemne chmury :(

Anit super bardzo się cieszę i oby spacer też się udał. U mnie zaczyna się chmurzyć. Ja już byłam dzisiaj na zakupach z małą ale jeszcze muszę do dentysty lecieć a tak mi się chce że szok.

Betula ja mam takie:
Link do: Infantino » Nosidełko Easy Rider
na razie leży w piwnicy u rodziców będę musiała je przynieść przy okazji. Może młodsza w przeciwieństwie do siostry będzie chciała w nim siedzieć.

Ja po dentyście biedniejsza o 280:realmad: i jeszcze dwie takie wizyty w perspektywie w przyszłym tygodniu:realmad: bo pani doktor wyszukała co nieco.

Ja mam takie :)

1467133414-1d1mld.jpeg

reklama
A mnie znowu nachodziła moja ulubiona Pani.
Caro właśnie Ty kiedyś pisałaś że Twoja ciocia jest pielęgniarką. Powiedz mi czy można gdzieś zgłosić że nie chce wizyt pielęgniarki środowiskowej? Wcześniej już pisałam ale pewnie nie czytałaś że mam niechęć po wizycie u starszej córki. Pani nawet na dziecko nie spojrzała tylko interesowało ją mieszkanie więc teraz to ja nie chcę takiej wizyty.

Kamaa super że u was poprawa.

Poszłam dzisiaj na zakupy do Rossmanna (same najpotrzebniejsze rzeczy typu pieluchy mydło pasta itp.) i wydałam 220 zł. To jakaś masakra ciekawe na ile mi to starczy.
Z tym jest problem, mi po znajomości nie chciała nawet odpuścić ;)

Siuśki w końcu udało mi się złapać :D. Wynik jest prawidłowy . Mamy się jutro jeszcze raz pokazać bo dzisiaj byłam sama tylko z wynikiem moczu. Dzisiaj w końcu pójdziemy na spacer ;) jeśli pogoda się utrzyma bo w oddali widzę ciemne chmury :(
My byliśmy dzisiaj u lekarza i też mam zlecenie na siuśki więc rano będę zakładać woreczek...

Halo, dzien dobry, czy poleci ktos jakies fajne nosidelko?
Ja mam BabyBjorn i chwalę. Na początku kupiliśmy Chicco Go ale mały nie chciał w nim siedzieć. Podobno Stokke ma super.

Do góry