reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Magmich ale ci babsko zalazło za skórę. Ja tez nie lubie takich odwiedzin ale wpuszczam. Ciekawe kiedy teraz nadejdzie.
Jestem tak wykończona,ze chyba zasne tak jak stoje/leżę. Młody śpi, dosypia. Od 13.oo furczał na mnie i prychał. Drapał i gryzł bezzębną szczeną. I tylko mnie mama zabawiaj. A jak mnie nie widział to dalej pffff pffff i stękanie.
Jestem tak wykończona,ze chyba zasne tak jak stoje/leżę. Młody śpi, dosypia. Od 13.oo furczał na mnie i prychał. Drapał i gryzł bezzębną szczeną. I tylko mnie mama zabawiaj. A jak mnie nie widział to dalej pffff pffff i stękanie.
betula
dziecko bez placzu mi sie dzisiaj wykapalo - zrobilam "poduche" z recznika, na dno wanienki recznik, na to Mloda, nie za duzo wody i dalo rade... :]
No wlasnie mam nosidelko chicco, ale jakies takie niemrawe jest, ze ciezko w nie Mloda wlozyc zastanawiam sie czy u nas by sie nosidelko sprawdzilo, bo Haniak nie bardzo lubi byc noszony... sprobuje moze najpierw od kogos pozyczyc.
zeberka mi sie wlasnie dusza... nie moge sie doczekac jutrzejszego obiadu
No wlasnie mam nosidelko chicco, ale jakies takie niemrawe jest, ze ciezko w nie Mloda wlozyc zastanawiam sie czy u nas by sie nosidelko sprawdzilo, bo Haniak nie bardzo lubi byc noszony... sprobuje moze najpierw od kogos pozyczyc.
magmich
PaniAg a żebyś chciała wiedzieć że zalazło. Ja nie jestem jakaś wredna czy coś bo z położną było ok. Też niby zrobiła wywiad w jakich warunkach dziecko przebywa ale było to dyskretnie i widać było że też jej nie jest fajnie o pewne rzeczy pytać. Poza tym położna obejrzała dziecko doradziła podpowiedziała. A tamta dzieckiem się w ogóle nie zajęła więc dziękuje nie potrzebuje żeby mi ktoś robił przegląd chaty bo nadzór budowlany to raczej nie jest jej branża.
Betula fajnie że kąpiel bez krzyku oby tak dalej.
Moja mała już śpi. Ogólnie dzisiaj miała dzień śpiocha. Wczoraj zasnęła coś koło 21 i spała bez przerwy do 7. W ciągu dnia miała trzy drzemki z czego jedną 2h.
Betula fajnie że kąpiel bez krzyku oby tak dalej.
Moja mała już śpi. Ogólnie dzisiaj miała dzień śpiocha. Wczoraj zasnęła coś koło 21 i spała bez przerwy do 7. W ciągu dnia miała trzy drzemki z czego jedną 2h.
betula
moja dzisiaj miala dobry dzien, generalnie sama sie soba zajmowa itez zaczyna sobie chyba drzemki regulowac i ograniczac do 3 dziennie - rano i podwieczor kolo 30-40 minut, popoludniu kolo 1,5h... noce u nas znosne, ale Haniak w dalszym ciagu budzi sie na jedzenie miedzy 4-5
rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora swojego rocznego syna nie moze odzwyczaic od nocnego jedzenia jak mi Haniak taki numer wywinie to ja chyba sprzedam na allegro...
rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora swojego rocznego syna nie moze odzwyczaic od nocnego jedzenia jak mi Haniak taki numer wywinie to ja chyba sprzedam na allegro...
Carolajna32
Betula masz problem z kąpielą?dziecko bez placzu mi sie dzisiaj wykapalo - zrobilam "poduche" z recznika, na dno wanienki recznik, na to Mloda, nie za duzo wody i dalo rade... :]
Mój tak szaleje, że łazienka po kostki w wodzie jest codziennie
Mina jego bezcenna jak zaczyna chlapać, a po każdej akcji uśmiech szelmowski
betula
caro, no czytam wlasnie, ze wiekszosc dzieciakow tutaj lubi kapiele i szlaleje w wannie, a moja jak zwykle odwortnie - do tej pory ryczala jak oszalala...
dzisiaj jej zagroziłam, ze z brudasami sie nie bede bawic, to się ogarnela i dala sie wykapac
dzisiaj jej zagroziłam, ze z brudasami sie nie bede bawic, to się ogarnela i dala sie wykapac
Bettina2701
Betula moja nie szaleje. Leży i ogląda sobie kolana, chlapnie raz albo dwa. Zamiast chlapać sobie wodą to klepie się po kolanach.
Betula moim zdaniem roczne dziecko ma prawo jeszcze się budzić na jedzenie. Przecież to jeszcze maluszek
Magmich kiedyś (6 lat temu) u mojej bratowej jak była środowiskowa to wypytywała głównie czy teściowa się wtrąca więc wiesz...
Co do nosidełek to kiedyś czytałam, że można w nich nosić dzieci, które już siedzą. Betula a może chusta?
My miałyśmy dzisiaj kiepską noc i Hanula na spacerze odsypiała, spała prawie 2,5 godz. Nie pamiętam kiedy tak długo spała ostatnio
Betula moim zdaniem roczne dziecko ma prawo jeszcze się budzić na jedzenie. Przecież to jeszcze maluszek
Magmich kiedyś (6 lat temu) u mojej bratowej jak była środowiskowa to wypytywała głównie czy teściowa się wtrąca więc wiesz...
Co do nosidełek to kiedyś czytałam, że można w nich nosić dzieci, które już siedzą. Betula a może chusta?
My miałyśmy dzisiaj kiepską noc i Hanula na spacerze odsypiała, spała prawie 2,5 godz. Nie pamiętam kiedy tak długo spała ostatnio
reklama
betula
ola! mow mi jeszcze! chlone komplementy jak gabka
Haniak jest tez zlosliwy po matce.... ale ciiiii....
Bettina, no nie szaleje, bo prawdziwe Hanie w wannie nie szaleja
Wstyd sie przyznac, ale ja internety zaraz po przybyciu Haniaka ze szpitala przegrzebałam w poszukiwaniu informacji kiedy dziecko przesypia cala noc i z tego co pamietam to w okolicach 7-8 miesiaca juz powinno... i tego sie trzymajmy
myslalam nad chusta, ale to trzeba umiec wiazac... a ja nawet namiotu z lidla nie potrafie zlozyc :/
Haniak jest tez zlosliwy po matce.... ale ciiiii....
Bettina, no nie szaleje, bo prawdziwe Hanie w wannie nie szaleja
Wstyd sie przyznac, ale ja internety zaraz po przybyciu Haniaka ze szpitala przegrzebałam w poszukiwaniu informacji kiedy dziecko przesypia cala noc i z tego co pamietam to w okolicach 7-8 miesiaca juz powinno... i tego sie trzymajmy
myslalam nad chusta, ale to trzeba umiec wiazac... a ja nawet namiotu z lidla nie potrafie zlozyc :/
Ostatnia edycja: