reklama
Musze Wam napisac bo jestem mega szczesliwa
Ja dopiero wracam do domu za jakies pol godzinki powinnam byc.Padam juz na pysk.Ale jestem mega dumna ze starszej Corki dzis od trenerki nasluchalam sie tyle pochwal ze az slow mi braklo i gula stanela w gardle.Nie wiedzialam ze az tak sie w to wkreci.Powiedziala ze jezeli dalej tak bedzie jej szlo to za 3 miesiace pojedzie na swoj pierwszy turniej
Ja dopiero wracam do domu za jakies pol godzinki powinnam byc.Padam juz na pysk.Ale jestem mega dumna ze starszej Corki dzis od trenerki nasluchalam sie tyle pochwal ze az slow mi braklo i gula stanela w gardle.Nie wiedzialam ze az tak sie w to wkreci.Powiedziala ze jezeli dalej tak bedzie jej szlo to za 3 miesiace pojedzie na swoj pierwszy turniej
Ostatnia edycja:
kamaa
Fanka BB :)
Byłam u lekarza z Olafem. No i ma kolejne krople do oczu, kalcium i co chwilę psikac. I u okulisty udało by się być z nim, ale ma zatkane kanaliki łzowe, ale całe szczęście nie ma zrostów. Więc masować, przemywać, zakrapiac. I oby katar nie zszedł niżej. I miałam izolować chłopaków! To by Leon nie zaraził Olafa...ciekawe jak
Aschlee ale smakołyki! Gratuluje zdolnej córki a co trenuje?
Padam na mordke. Martwie się o Olafa żeby ta infekca nie zszeszla niżej starszy strasznie kaszle
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Aschlee ale smakołyki! Gratuluje zdolnej córki a co trenuje?
Padam na mordke. Martwie się o Olafa żeby ta infekca nie zszeszla niżej starszy strasznie kaszle
Bettina2701
Dzisiaj pogoda idealna, w końcu moglysmy wyjść na normalny spacer.
Carolajna koniecznie pochwal się sukienka a kiedy termin ślubu?
Kamaa zdrowia tam dla was, istny pogrom
PaniAg pozazdrościć takich długich drzemek.
U nas przygotowania do wesela tez trwają rok lub dłużej ale jak ślub i mała uroczystość to można szybciej
Magmich tez 8.08 byłam na weselu, strasznie było gorąco ale mimo ciąży wybawilam się do rana
Aschlee co trenuje córka?
U nas póki co nic zębów nie zapowiada. Ciekawe kiedy pierwszy się pokaże.
Carolajna koniecznie pochwal się sukienka a kiedy termin ślubu?
Kamaa zdrowia tam dla was, istny pogrom
PaniAg pozazdrościć takich długich drzemek.
U nas przygotowania do wesela tez trwają rok lub dłużej ale jak ślub i mała uroczystość to można szybciej
Magmich tez 8.08 byłam na weselu, strasznie było gorąco ale mimo ciąży wybawilam się do rana
Aschlee co trenuje córka?
U nas póki co nic zębów nie zapowiada. Ciekawe kiedy pierwszy się pokaże.
Magmich u mnie z salami na wesela to samo... Oj ja tez pamietam zeszloroczne, upalne lato
Aschlee gratuluje. Chyba jakas nagroda czeka mala? a co trenuje?
Kamaa a nie masz mozliwosci zostawienia Leona u np. dziadkow?
Aschlee gratuluje. Chyba jakas nagroda czeka mala? a co trenuje?
Kamaa a nie masz mozliwosci zostawienia Leona u np. dziadkow?
kamaa
Ola moja mama mieszka piętro niżej i Leon sam chodzi góra dół a teściowie mieszkają 400km od nas i im akurat żadnego z dzieci nie zostawię pod opieką :/
Olaf już z płaczem się obudził...ale ma zatkany nosek :/ ech ja też potwornie się czuje
Olaf już z płaczem się obudził...ale ma zatkany nosek :/ ech ja też potwornie się czuje
anit80
Lekarz powiedział że to ani płuca, ani oskrzela, zęby też nie. Zlecił badanie moczu żeby niczego nie przegapić no i będziemy jutro rano łapać siuśki .
Od wczoraj od 18 już nie podawała mu niczego na gorączkę. Teraz temp ma około 37.2 °C
Mały już wykąpany i nakarmiony teraz będziemy usypiać nie wiem jak to zrobię bo go na rozmowę naszło
Olaolala to moja kolejna wizyta u gin. Wcześniej nie mogła pobrać wymazu bo miałam plamienie i jej się szyjką nie podobała, dzisiaj mówiła że już wszystko w porządku.
Od wczoraj od 18 już nie podawała mu niczego na gorączkę. Teraz temp ma około 37.2 °C
Mały już wykąpany i nakarmiony teraz będziemy usypiać nie wiem jak to zrobię bo go na rozmowę naszło
Olaolala to moja kolejna wizyta u gin. Wcześniej nie mogła pobrać wymazu bo miałam plamienie i jej się szyjką nie podobała, dzisiaj mówiła że już wszystko w porządku.
Carolajna32
magmich
Aschlee ogromne gratulacje dla córci i dla dumnej mamusi również
Kamaa zdrówka dla całej rodzinki kurujcie się tam.
Anit powodzenia w łapaniu siuśków, super że na oskrzelach nic nie ma. Może rozejdzie się po kościach.
Caro sukienka piękna. Kiedy dokładnie będzie ten wielki dzień?
Moje młode już śpi. Padła przy piciu mleka Starsze już też powoli w łóżku a nieusłuchane dzisiaj. Mężuś bez gipsu to "tylko" mocne stłuczenie. Powoli zaczyna wychodzić ogromniasty siniak. Odwiedził dzisiaj rtg, lekarza rodzinnego i chirurga. Rany on przez cały zeszły rok tyle razy w przychodni nie był. Dostał 2 tygodnie L4 ale niestety nie pójdzie trzeba interesu pilnować.
Kamaa zdrówka dla całej rodzinki kurujcie się tam.
Anit powodzenia w łapaniu siuśków, super że na oskrzelach nic nie ma. Może rozejdzie się po kościach.
Caro sukienka piękna. Kiedy dokładnie będzie ten wielki dzień?
Moje młode już śpi. Padła przy piciu mleka Starsze już też powoli w łóżku a nieusłuchane dzisiaj. Mężuś bez gipsu to "tylko" mocne stłuczenie. Powoli zaczyna wychodzić ogromniasty siniak. Odwiedził dzisiaj rtg, lekarza rodzinnego i chirurga. Rany on przez cały zeszły rok tyle razy w przychodni nie był. Dostał 2 tygodnie L4 ale niestety nie pójdzie trzeba interesu pilnować.
reklama
Carolajna32
Dziewczyny ślub ma być 25.09 razem z chrztem.
Olaolala przygotowań nie ma bo my to dla siebie tylko, bez imprezy itd. Tylko garstka gości i obiad w restauracji u nas.
Olaolala przygotowań nie ma bo my to dla siebie tylko, bez imprezy itd. Tylko garstka gości i obiad w restauracji u nas.