reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Jeju mam na coś ochotę i nie wiem na co. Oczywiście mówię tu o jedzeniu.;)

Anit jak po wizycie? Co lekarz powiedział?

reklama
Musze Wam napisac bo jestem mega szczesliwa
Ja dopiero wracam do domu za jakies pol godzinki powinnam byc.Padam juz na pysk.Ale jestem mega dumna ze starszej Corki dzis od trenerki nasluchalam sie tyle pochwal ze az slow mi braklo i gula stanela w gardle.Nie wiedzialam ze az tak sie w to wkreci.Powiedziala ze jezeli dalej tak bedzie jej szlo to za 3 miesiace pojedzie na swoj pierwszy turniej

Ostatnia edycja:
Byłam u lekarza z Olafem. No i ma kolejne krople do oczu, kalcium i co chwilę psikac. I u okulisty udało by się być z nim, ale ma zatkane kanaliki łzowe, ale całe szczęście nie ma zrostów. Więc masować, przemywać, zakrapiac. I oby katar nie zszedł niżej. I miałam izolować chłopaków! To by Leon nie zaraził Olafa...ciekawe jak

Aschlee ale smakołyki! Gratuluje zdolnej córki :) a co trenuje?

Padam na mordke. Martwie się o Olafa :( żeby ta infekca nie zszeszla niżej :( starszy strasznie kaszle :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj pogoda idealna, w końcu moglysmy wyjść na normalny spacer.

Carolajna koniecznie pochwal się sukienka :) a kiedy termin ślubu?

Kamaa zdrowia tam dla was, istny pogrom :(

PaniAg pozazdrościć takich długich drzemek.

U nas przygotowania do wesela tez trwają rok lub dłużej ale jak ślub i mała uroczystość to można szybciej ;)
Magmich tez 8.08 byłam na weselu, strasznie było gorąco ale mimo ciąży wybawilam się do rana ;)

Aschlee co trenuje córka?
U nas póki co nic zębów nie zapowiada. Ciekawe kiedy pierwszy się pokaże.

Magmich u mnie z salami na wesela to samo... Oj ja tez pamietam zeszloroczne, upalne lato ;)

Aschlee gratuluje. Chyba jakas nagroda czeka mala? :) a co trenuje?

Kamaa a nie masz mozliwosci zostawienia Leona u np. dziadkow?

Ola moja mama mieszka piętro niżej i Leon sam chodzi góra dół ;) a teściowie mieszkają 400km od nas i im akurat żadnego z dzieci nie zostawię pod opieką :/

Olaf już z płaczem się obudził...ale ma zatkany nosek :/ ech ja też potwornie się czuje :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz powiedział że to ani płuca, ani oskrzela, zęby też nie. Zlecił badanie moczu żeby niczego nie przegapić no i będziemy jutro rano łapać siuśki ;).

Od wczoraj od 18 już nie podawała mu niczego na gorączkę. Teraz temp ma około 37.2 °C

Mały już wykąpany i nakarmiony teraz będziemy usypiać;) nie wiem jak to zrobię bo go na rozmowę naszło:)

Olaolala to moja kolejna wizyta u gin. Wcześniej nie mogła pobrać wymazu bo miałam plamienie i jej się szyjką nie podobała, dzisiaj mówiła że już wszystko w porządku.

Ano taką zamówiłam
Chciałam inną ale nie była dostępna.

Załączniki

• Screenshot_20160627-210538.jpg
    Screenshot_20160627-210538.jpg
    241,5 KB · Wyświetleń: 77
Aschlee ogromne gratulacje dla córci i dla dumnej mamusi również;)

Kamaa zdrówka dla całej rodzinki kurujcie się tam.

Anit powodzenia w łapaniu siuśków, super że na oskrzelach nic nie ma. Może rozejdzie się po kościach.

Caro sukienka piękna. Kiedy dokładnie będzie ten wielki dzień?

Moje młode już śpi. Padła przy piciu mleka :):) Starsze już też powoli w łóżku a nieusłuchane dzisiaj. Mężuś bez gipsu to "tylko" mocne stłuczenie. Powoli zaczyna wychodzić ogromniasty siniak. Odwiedził dzisiaj rtg, lekarza rodzinnego i chirurga. Rany on przez cały zeszły rok tyle razy w przychodni nie był. Dostał 2 tygodnie L4 ale niestety nie pójdzie trzeba interesu pilnować.

reklama
Dziewczyny ślub ma być 25.09 razem z chrztem.
Olaolala przygotowań nie ma bo my to dla siebie tylko, bez imprezy itd. Tylko garstka gości i obiad w restauracji u nas.

Do góry