reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Moja usypia o 21.00, jedna pobudka o 24.00 a następna dopiero po 5.00, więc w sumie też nie narzekam.
Właśnie udało mi się zapisać z nią do okulisty, chociaż na NFZ przez 3 najbliższe miesiące nie ma szans. Prywatnie zapisałam się na jutro... Samo dzwonienie po rejestracjach może Człowieka zdenerwować.

reklama
Moja budzi się w nocy co 3h. Za to teraz ładnie śpi juz piąta godzinę a ja mam czas żeby ogarnąć bieżące sprawy w domu. No i przechwalilam bo juz ja slysze

Dziewczyny, a jak wasze dzieciaki budzą się w nocy to ile czasu mija dopóki nie zasną ponownie? U nas schodzi około godziny. Na szczęście mamy tylko jedną pobudkę.

U nas podobnie, czasem zasypia od razu, nawet w trakcie jedzenia czasem i 2 godziny się schodzi. Od jakiegoś czasu kupę robi właśnie w nocy więc też to wydłuża czas pobudki

Moja usypia o 21.00, jedna pobudka o 24.00 a następna dopiero po 5.00, więc w sumie też nie narzekam.
Właśnie udało mi się zapisać z nią do okulisty, chociaż na NFZ przez 3 najbliższe miesiące nie ma szans. Prywatnie zapisałam się na jutro... Samo dzwonienie po rejestracjach może Człowieka zdenerwować.

Bettina temat kupy w nocy już też przerobiłam;) Teraz się przestawiło i jest w dzień.

W poniedziałek idziemy na szczepienie na pneumokoki i mam pytanie ciut dziwne, czy słyszałyście żeby po szczepieniu nie wychodzić na spacer i izolować dziecko? Ostatnio coś takiego słyszałam i powiem że się zdziwiłam.

Hej, hej. Nocka znowu przespana, od 22 do 6.30.
Danio dzisiaj po szczepieniu, waży 5640 i ma 57 cm. Lekarz zauważył małą przepuklinę pępkową. Narazie odsypia.
Kolejne szczepienia są za 3 i 6 tyg.

Magmich, tak, ze względu na możliwość wystąpienia gorączki, marudzenia i ogólnego osłabienia nie powinno się wychodzić i pozwalać na spotkania z potencjalnymi chorymi.

reklama
Do góry