Haruna moja miala takie kupy przez 4 dni jak zjadlam zupe pomidorowa, potem sie okazalo ze mam sie zapomniala i dodala lyzke koncentratu, zaczely strasznie śmierdziec i byly bardzo rzadkie ale tak z 3-4 razy na dobe.wiec przeanalizuj czy cos ostatnio zmienilas? moze nowe mleko?
reklama
magmich
Fanka BB :)
Haruna szczepienie na rota to żywa szczepionka i po szczepieniu dziecko wydala tego wirusa ma to zazwyczaj miejsce około 7 dni po szczepienie i trwa przez kolejne siedem.
U nas dzisiaj ciężka noc mała darła się do 2.00 i w zasadzie nie wiadomo o co jej chodziło. Najedzona, pielucha sucha brzusio ok a krzyk że szok. Za to teraz po spacerku smacznie śpi we wózku.
U nas dzisiaj ciężka noc mała darła się do 2.00 i w zasadzie nie wiadomo o co jej chodziło. Najedzona, pielucha sucha brzusio ok a krzyk że szok. Za to teraz po spacerku smacznie śpi we wózku.
Magdalena777
Witajcie dziewczyny ja w te święta od soboty jem absolutnie wszystko. Nie żeby się objąć ale w małych porcjach. Jadłam nawet zakazane produkty typu orzechy, pomidory. Salatke warzywna z grochem, biała w papryce, żurek, makowiec, sernik itd i z ulgą stwierdziłam ze moje dziecko w żaden sposób nie zareagowało na taką zmianę diety. Kupki takie same, nie marudzi, ani się nie spina. Ciesze się ze nie musze juz jeść gotowane marchewki z ryzem. Kamień z serca.
PaniAg
Ila, mąż w maseczce od kilku dni ale na wiadomo lepiej z daleka a malemu jak mowisz najlepiej u mamy.
U nas byla ciezka noc. Bez krzyku ale i bez snu. O 6.oo skapitulowalam i wzielam go do lozka.... Spal po jednej stronie a pp drugiej ja. Dzis caly dzien emocji, spacer, wizyta u dziadkow i nie spal dluzej niz po 3o min w dzoen to mam nadz.ze w nocy pospi.....
Ja za to padam....
U nas byla ciezka noc. Bez krzyku ale i bez snu. O 6.oo skapitulowalam i wzielam go do lozka.... Spal po jednej stronie a pp drugiej ja. Dzis caly dzien emocji, spacer, wizyta u dziadkow i nie spal dluzej niz po 3o min w dzoen to mam nadz.ze w nocy pospi.....
Ja za to padam....
PaniAg
Hej, w koncu pospałam. Polecam zerknąć do tego wpisu z jakiegos bloga. W sumie to prawda,ze pierwsze miesiace to 4 trymestr ciąży.
Link do: Mama na obcasach ...: Czwarty, brakujący trymestr ciąży
Jakos inaczej patrze na niewyspanie i placz kiedy o tym myślę.
Milego dnia!
Link do: Mama na obcasach ...: Czwarty, brakujący trymestr ciąży
Jakos inaczej patrze na niewyspanie i placz kiedy o tym myślę.
Milego dnia!
Carolajna32
Jej..U nas cudnie. Mały 2 dni spędził na spacerach nad morzem, przesypiał pięknie no i 4 czy 5 noc z rzędu jak śpi
Od 22 do 5/6 rano
Od 22 do 5/6 rano
betula
qrde, no moja też się budzi w nocy jak w zegarku - co 4h...
reklama
Carolajna32
Haruna pomijając fakt, że przez 8 tyg praktycznie nie sypiał.... )
Myślę, że po prostu sobie wyregulował, oby
A córka tak spała gdy miała 2 tyg. Tylko raz ok 1 się budziła na jedzenie.
Myślę, że po prostu sobie wyregulował, oby
A córka tak spała gdy miała 2 tyg. Tylko raz ok 1 się budziła na jedzenie.