reklama
anit80
Fanka BB :)
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz bogatego zajączka i mokrego dyngusa :-)
Bettina2701
Ja także życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt w gronie rodziny
Mamy na mm. Pomóżcie , Lila dzisiaj ( czyli cala niedziele ) robi rzadkie kupki , zrobiła ich juz dzis około 4. Zawsze były to Max dwie i to z nasza pomocą o konsystencji plasteliny . Dzis zrobiła rzadkie , śmierdzące na lekko kwaśny nieprzyjemny zapach. Tydzień temu 18.03 mieliśmy szczepienie na Rota , czy to moze byc następstwem tych szczepień ? Nie wiem co robić , boje sie odwodnienia dodałam jej juz dwa razy dicoflor. Nie zdarzało mi sie do tej pory , ze biorę ja po spaniu a tam kupa ...
PaniAg
Haruna, ostatnio znaazlam to Link do: Atlas kupek niemowlaka
Nie wiem jak jest po szczepieniu. Ale po mm i kp jak u nas w nocy tez sie przytrafialy kupki. Zazwyczaj sa rzadkie, jak dlugo nie robi np caly dzien to w nocy np jest jedna wielka i jak musztarda ale rzadsza.
Moj ostatnio robi jedna na dobe. A wczesniej roznie.
Przed chwila mala tez byla. Za to spalam godzine tylko, zaraz odkladam go do lozeczka, nie da mi pospac ostatnio. Za to w dzien by spal....
Nie wiem jak jest po szczepieniu. Ale po mm i kp jak u nas w nocy tez sie przytrafialy kupki. Zazwyczaj sa rzadkie, jak dlugo nie robi np caly dzien to w nocy np jest jedna wielka i jak musztarda ale rzadsza.
Moj ostatnio robi jedna na dobe. A wczesniej roznie.
Przed chwila mala tez byla. Za to spalam godzine tylko, zaraz odkladam go do lozeczka, nie da mi pospac ostatnio. Za to w dzien by spal....
PaniAg współczuję braku snu. Ja moja codziennie ok 17-18 wybudzalam i bawiła się godzinę dwie,potem kąpiel cyc i śpi do 24-2! Może spróbuj tak przestawić.czasami ciężko zabawić dziecko te dwie godziny warto.wystarczy 3-4dni i załapie rytm.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Haruna oczywiście,że może być to reakcja na szczepienie. 4 kupy to jednak jeszcze nie biegunka. Obserwuj i bądź czujna,ale bez paniki ;-)
Ja jak zawsze czuwam....
Ja jak zawsze czuwam....
PaniAg
Demolka, u mnie tez tak bylo zawsze, tez go zabawiam ale dzis cos mu cos nie pasuje.
Znow pobudka przy odlozeniu do lozeczka. Ze mna cicho siedzi.
Widze tez,ze spacery trzeba inaczej planowac bo za duzo na nich spi a potem wariuje w nocy. Mimo tego ze nie spi dluzej niz zwykle.
A najbardziej wkurza mnie to,ze maz ma katar i tylko ja ogarniam dziecko w dzien.
Znow pobudka przy odlozeniu do lozeczka. Ze mna cicho siedzi.
Widze tez,ze spacery trzeba inaczej planowac bo za duzo na nich spi a potem wariuje w nocy. Mimo tego ze nie spi dluzej niz zwykle.
A najbardziej wkurza mnie to,ze maz ma katar i tylko ja ogarniam dziecko w dzien.
Carolajna32
Haruna takie kupy się zdarzają u nas co jakiś czas, ostatnio gdy dostał dość sporo kropli na kolkę, innym razem bez powodu. Spokojnie.Mamy na mm. Pomóżcie , Lila dzisiaj ( czyli cala niedziele ) robi rzadkie kupki , zrobiła ich juz dzis około 4. Zawsze były to Max dwie i to z nasza pomocą o konsystencji plasteliny . Dzis zrobiła rzadkie , śmierdzące na lekko kwaśny nieprzyjemny zapach. Tydzień temu 18.03 mieliśmy szczepienie na Rota , czy to moze byc następstwem tych szczepień ? Nie wiem co robić , boje sie odwodnienia dodałam jej juz dwa razy dicoflor. Nie zdarzało mi sie do tej pory , ze biorę ja po spaniu a tam kupa ...
Ja nie miałam weny na pisanie więc dopiero teraz wesołych świąt.
reklama
O kupach z lekko kwasnym zapachem czytalam przy nietolerancji laktozy, ale to pewnie nie ma scislej reguly... Trzeba obserwowac.
Demolka ja robie podobnie, tez go wybudzam o 18 maks.19 i sie bawimy, tyle tylko, ze u nas to jest zabawa w kolke Ale na święta jestem u mamy, bez męza, bo chory, podobno grypa, ma 39,5 stopni goraczki, wiec wolalam zabrac malego i uciec do rodzicow, zeby mi go nie zarazil.
Przynajmniej mama mi tu pomaga i jakos Antos tu spokojniejszy jest, nie wiem czemu, moze dlatego, ze ja jestem u siebie w domu
PaniAg mąż maseczka na twarz i też może chyba pomagać, bo się zatyrasz bidulko.... A Twojemu malemu wiadomo, ze najlepiej bedzie przy Tobie, slyszy Twoj oddech, bicie serca, czuje Twoje cieplo, tak jak przez ostatnie 9 miesiecy
Demolka ja robie podobnie, tez go wybudzam o 18 maks.19 i sie bawimy, tyle tylko, ze u nas to jest zabawa w kolke Ale na święta jestem u mamy, bez męza, bo chory, podobno grypa, ma 39,5 stopni goraczki, wiec wolalam zabrac malego i uciec do rodzicow, zeby mi go nie zarazil.
Przynajmniej mama mi tu pomaga i jakos Antos tu spokojniejszy jest, nie wiem czemu, moze dlatego, ze ja jestem u siebie w domu
PaniAg mąż maseczka na twarz i też może chyba pomagać, bo się zatyrasz bidulko.... A Twojemu malemu wiadomo, ze najlepiej bedzie przy Tobie, slyszy Twoj oddech, bicie serca, czuje Twoje cieplo, tak jak przez ostatnie 9 miesiecy