reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Z siuśkami to bardzo serio pamiętam nawet jak mi ciocia opowiadała że jak kuzyn miał pleśniawki to przyszła jej znajoma wzięła mokrą (osiusianą) pieluchę tetrową i przetarła mu buźkę d środka.

reklama
Asch Ty mieszkasz w DE? To ten płyn kupiłam w DM :-)

U mnie nocka super ale mała spała ze mną bo bedzie miała dzisiaj nowe łóżeczko i dzis bede ja odkładać
Ja juz oficjalnie mieszkamy w nowym domu, wczoraj oddaliśmy klucze z poprzedniego, przeprowadzka była koszmarem, człowiek nie zdaje sobie sprawę ile ma rzeczy dopóki sie nie przeprowadza

Novaspace tak mieszkam w DE.
To super dziekuje za info.Jutro podejde do DM :)

Oj tak dla mnie przeprowadzka tez zawsze byla koszmarem.Ale juz jestescie w nowym domku,teraz tylko odpoczywac :tak:

A u nas ostatnio wieczorami jest płacz.
Na przykład dzisiaj po 19 było kąpanie, jedzenie, zasnęła zaraz po i po pół godziny obudziła się z płaczem i walczymy do tej pory na zmianę :baffled: Aż ręce odpadają :unsure: Kompletnie nie wiem o co chodzi :-( :(

Płyny Nuk widziałam w rossmanie jak by któraś poszukiwała.

Co do smarowania pleśniawek siuśkami ja bym jednak się na takie rozwiązanie nie pokusiła. :no2:

reklama
Mój synek zasypia około 21 a budzi się ostatnio między 2 a 4, czasem śpi 5 godz a czasem 7 , jest super :happy:. Około godziny trwa karmienie z odbiciem i przebraniem i zasypia wtedy na 3 godziny. Rano to już śpi różnie czasem zaśnie i pośpi jeszcze 1,5 godz. a czasem schodzimy na śniadanie :biggrin2:. Teraz jest nakarmiony i przebrany i leżymy razem :happy: , raczej nie ma ochoty na spanie :biggrin2:
Po ostatnim szczepieniu małemu nic nie dolegało i poszliśmy na drugi dzień na spacer.

Do góry