reklama
novaspace
Fanka BB :)
Asch Ty mieszkasz w DE? To ten płyn kupiłam w DM :-)
U mnie nocka super ale mała spała ze mną bo bedzie miała dzisiaj nowe łóżeczko i dzis bede ja odkładać
Ja juz oficjalnie mieszkamy w nowym domu, wczoraj oddaliśmy klucze z poprzedniego, przeprowadzka była koszmarem, człowiek nie zdaje sobie sprawę ile ma rzeczy dopóki sie nie przeprowadza
U mnie nocka super ale mała spała ze mną bo bedzie miała dzisiaj nowe łóżeczko i dzis bede ja odkładać
Ja juz oficjalnie mieszkamy w nowym domu, wczoraj oddaliśmy klucze z poprzedniego, przeprowadzka była koszmarem, człowiek nie zdaje sobie sprawę ile ma rzeczy dopóki sie nie przeprowadza
betula
magmich, carolajna - o której kąpiecie i ostatni raz karmicie dzieciaki, że śpią Wam od 22?
Carolajna32
Ok 21 kąpiel, jedzonko i do łóżeczka. Zasypia po chwili
Bettina2701
A u nas ostatnio wieczorami jest płacz.
Na przykład dzisiaj po 19 było kąpanie, jedzenie, zasnęła zaraz po i po pół godziny obudziła się z płaczem i walczymy do tej pory na zmianę Aż ręce odpadają Kompletnie nie wiem o co chodzi
Płyny Nuk widziałam w rossmanie jak by któraś poszukiwała.
Co do smarowania pleśniawek siuśkami ja bym jednak się na takie rozwiązanie nie pokusiła.
Na przykład dzisiaj po 19 było kąpanie, jedzenie, zasnęła zaraz po i po pół godziny obudziła się z płaczem i walczymy do tej pory na zmianę Aż ręce odpadają Kompletnie nie wiem o co chodzi
Płyny Nuk widziałam w rossmanie jak by któraś poszukiwała.
Co do smarowania pleśniawek siuśkami ja bym jednak się na takie rozwiązanie nie pokusiła.
Carolajna32
Ja się zastanawiam jaka noc będzie dzisiejsza bo po szczepieniu śpi cały dzień, wybudza się tylko na jedzenie...
Bettina2701
U nas po szczepieniu to jakoś dwa dni były takie mocno przespane, włączenie z nocą.
reklama
anit80
Mój synek zasypia około 21 a budzi się ostatnio między 2 a 4, czasem śpi 5 godz a czasem 7 , jest super . Około godziny trwa karmienie z odbiciem i przebraniem i zasypia wtedy na 3 godziny. Rano to już śpi różnie czasem zaśnie i pośpi jeszcze 1,5 godz. a czasem schodzimy na śniadanie . Teraz jest nakarmiony i przebrany i leżymy razem , raczej nie ma ochoty na spanie
Po ostatnim szczepieniu małemu nic nie dolegało i poszliśmy na drugi dzień na spacer.
Po ostatnim szczepieniu małemu nic nie dolegało i poszliśmy na drugi dzień na spacer.