Ja przez jakis czas przykrywalam kolderka, ale za gruba, bylo mu za cieplo :/ przerzucilismy sie na kocyk, ktory rozkopuje, tez zastanawiam sie nad spiworkiem, ale mam taki, ze raczki nie sa "schowane" czy nie bedzie mu za chloodno?
Mkvet wiem, ze nie ma co miec wyrzuty, ale dziwnie sie z tym czuje a przeciez tyle dzieci jest karmione tylko mm i sa zdrowe.
Podobnie mam (tak jak któras z Was napisala), ze kp nie jest dla mnie i mnie denerwuje, lubie to tylko z tego wzgledu, ze czuje sie mu wtedy potrzebna. Moze i glupie. Z drugiej strony jak sie denerwuje przy jedzeniu to mam wrazenie, ze to przeze mnie...:/ i tak zle i tak niedobrze.
Bettina my mamy Szumisia, tego zwyklego. Sprawdza sie jak Antos sie obudzi i mu go wlacze wtedy zasypia, albo jak go spiaceg odkladam do lozeczka i sie zaczyna wiercic to tez mu go wlaczam. Ale zeby go uciszyc to Szumis nie daje rady, nawet na najglosniejszej opcji. Antek go przekrzykuje 1000 x
wtedy tylko suszara pomaga albo... nic
ale Szumisia polecam, bo tez skutecznie tlumi halas z otoiczenia
Na kiedy planujecie chrzest? Jakos niedlugo czy jak dzieciaczki beda wieksze? Ja bym chciala zeby przynajmniej siedzial a najlepiej chodzil
ale maz chce juz w czerwcu :/