reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Śliczne dziewczynki wam rosną.
Ja z kolei mam problem ze starszą córką. Swoją zazdrość o młodszą manifestuje tym że kompletnie nas nie słucha jest niegrzeczna i złośliwa do tego stopnia że boję się żeby czegoś małej nie zrobiła. Ostatnio powiedziała do babci że Eryka zabrała jej mamę. Jak na razie nie znalazłam sposobu żeby do niej dotrzeć. Staramy się z mężem traktować ją tak jak zawsze ale wiadomo że teraz młodsze absorbuję troszkę więcej uwagi.

reklama
Novaspace, myslalam,ze to moj Antoś, tez masz taka wlosiasta dzidzie.
W ogole wszystkie dzieciaczki z naszego forum wyjatkowo urocze!

My w pon.chyba idziemy do domu.

Na oddziale mega gorac.... Mamy dosc. A moj miniChlop ma kolezanke z sali takiej samej wagi :)

Śliczne macie dzieciaczki :)

Magmich ja się boję ze moja tak samo bedzie. W sumie odkąd jestem w ciąży nie za bardzo lubi jak coś mowie o małej w brzuszku. Z jednej strony mówi ze czeka na siostrę bo jako jedyna czka była samotna a z drugiej widzę ze będzie zazdrosna. Do mojej mamy powiedziała ze ja ciągle gadam o malej, a prawda jest taka ze bardzo się pilnuje żeby tego nie robic. Juz wiem ze nie będę mogła się mała zachwycać ani a bardzo cackac bo Amelia tego nie zniesie. Za długo była jedynaczka i oczkiem w glowie całej rodziny.

Cudne maluchy ;)
My pojechaliśmy dzisiaj do Trójmiasta połazić po sklepach i po łóżeczko bo poprzednie mi nie pasowało.
Synek dalej nie śpi od 4 do 7 rano a teraz jeszcze miał 3 dni ze spaniem w dzień po kilkanaście minut. Jesteśmy umęczeni lekko.

Dziewczyny potrzebuje rady i pomocy. Jutro przyjeżdża do nas syn z pierwszego małżeństwa mojego męża - 4 latek. Od tygodnia był koszmarnie chory, brak apetytu , gorączka po 40C , brak apetytu. Od dzisiaj z nim lepiej i nie ma gorączki ale brzydki kaszel i katar. W czym rzecz... Jest z nami Lila 3 tygodniowy bobas nieszczepiony itp.... Boje sie a nie chce im zabronić sie widzieć bo wiem ze mąż sie strasznie za nim stęsknił ;( nie wiem co robić

Haruna umnie katar i kaszel miała córa zakaz zbliżania się do Alexa a skończyło się i tak ze cala 3 chora Alex i Kornelka na antybiotyku z Alexem mamy wizję szpitala jak tylko się pogorszy a Kornela ma ostre zapalenie płuc obustronne. Ja bym bardzo uważała

Rozpłakałam sie i zabierze syna jutro do swoich rodziców i tam posiedzą :( bede cały dzień sama ... Pierwszy wspólny spacer wpizdu

Haruna spacerów przed Wami ile jeszcze? To 4 latek, ani specjalnie się nie pochorował ani mąż nie winny. Powinnaś raczej docenić, że dba o więź z synkiem. Pewnie Ci ciężko ale to 1 dzień.

Moj Maluch schudl 4oo gram.... Oddalam go na te noc do dokarmienia. Jesli mam pokarm to przez noc go nabiore i zobaczymy czy utyje. Ale jak nic sie nie je po cc to skad ma byc? Wole wiedziec,ze nie gliduje a cyc juz byl od rana i tak.

Spadlo mi 9 kg z 12.

reklama
PaniAg moja tez straciła prawie 10%, dlatego kazali odciągać, i dokarmiać. Wiadomo ze nie miała z czego przytyć bo pokarm sie tworzył, na szczęście miałam go coraz więcej i teraz przybiera. U Ciebie bedzie tak samo, przystawiaj maluszka jak najcześciej :-)

Do góry