reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Haruna słodziutka ta Wasza Lilka:biggrin2:

Olaolala przykro mi ale co do poranionych sutków nie pomogę. Mnie akurat bepatentem pomógł i to bardzo szybko przy pierwszych oznakach podrażnienia zaczęłam smarować i wystarczyło posmarować 2 lub 3 razy i było ok. A w paczce ze szpitala dostałam Malantan krem na podrażnionej sutki ale nie stosowałam więc nie wiem czy skuteczny.

PaniAg zrobiłaś mi smaka na sernik więc wstaw na kawę bo zaraz jestem u Ciebie:-D:biggrin2:

Mnie wymaz brała moja ginekolog i skasowała za to badanie całe 10 zł :-D:-D no oprócz 100 zł za wizytę. Myślę że ta 10 to za szpatułki. Do laboratorium musiałam zawieść sama a tam chcieli 40 zł.

reklama
A no mialam odpoczywac ale na dupie usiedziec nie potrafie.

Wzielam sie za obiad...wstawilam ziemniaki...biore z lodowki mielone , otwieram a ono zamrozone nosz kurde...teraz czekam az sie rozmrozi bo nici z obiadu beda :( a ja glodna zaczynam sie robic.

Chyba jeszcze firanki popiore bo od kominka żółte sie zrobily.

Carolajna ja mimo że robiłam prywatnie to laborantka pytała i zapisywała kto pobierał i o której godzinie.

Lilith a Ty naprawdę musisz już jechać na porodówkę co w końcu na tyłek usiądziesz i odpoczniesz :-D:-D

To zapraszam na serniczek xD

U mnie w labo wymaz 33 zl.

Mi sie juz dzis nie chce. Zatem czekam na meża i luz xD

Ja też bym zjadła serniczek.... Ale robić to mi się na pewno nie chce.
A widzicie to ja miałam wymaz w gabinecie i lekarz przekazywał do laboratorium, ale musiałam zapłacić 80zł:p To może lepiej sobie pobrać samemu ;)

reklama
Anit80...no musze koniecznie, tylko znajac mnie i tak dlugo nie usiedze na tylku nawet po cc...no chyba ze tym razem zniose cesarke bardzo zle, to wtedy bede lezec i pachniec heh

Ale mi sie slodkiego chce....a wszystkie slodycze zjedzone ehhh...chyba sie przejde do sklepu po chalwe

Do góry