reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Haruna słodziutka ta Wasza Lilka:biggrin2:

Olaolala przykro mi ale co do poranionych sutków nie pomogę. Mnie akurat bepatentem pomógł i to bardzo szybko przy pierwszych oznakach podrażnienia zaczęłam smarować i wystarczyło posmarować 2 lub 3 razy i było ok. A w paczce ze szpitala dostałam Malantan krem na podrażnionej sutki ale nie stosowałam więc nie wiem czy skuteczny.

PaniAg zrobiłaś mi smaka na sernik więc wstaw na kawę bo zaraz jestem u Ciebie:-D:biggrin2:

Mnie wymaz brała moja ginekolog i skasowała za to badanie całe 10 zł :-D:-D no oprócz 100 zł za wizytę. Myślę że ta 10 to za szpatułki. Do laboratorium musiałam zawieść sama a tam chcieli 40 zł.

reklama
A no mialam odpoczywac ale na dupie usiedziec nie potrafie.

Wzielam sie za obiad...wstawilam ziemniaki...biore z lodowki mielone , otwieram a ono zamrozone nosz kurde...teraz czekam az sie rozmrozi bo nici z obiadu beda :( a ja glodna zaczynam sie robic.

Chyba jeszcze firanki popiore bo od kominka żółte sie zrobily.

Carolajna ja mimo że robiłam prywatnie to laborantka pytała i zapisywała kto pobierał i o której godzinie.

Lilith a Ty naprawdę musisz już jechać na porodówkę co w końcu na tyłek usiądziesz i odpoczniesz :-D:-D

To zapraszam na serniczek xD

U mnie w labo wymaz 33 zl.

Mi sie juz dzis nie chce. Zatem czekam na meża i luz xD

Ja też bym zjadła serniczek.... Ale robić to mi się na pewno nie chce.
A widzicie to ja miałam wymaz w gabinecie i lekarz przekazywał do laboratorium, ale musiałam zapłacić 80zł:p To może lepiej sobie pobrać samemu ;)

reklama
Anit80...no musze koniecznie, tylko znajac mnie i tak dlugo nie usiedze na tylku nawet po cc...no chyba ze tym razem zniose cesarke bardzo zle, to wtedy bede lezec i pachniec heh

Ale mi sie slodkiego chce....a wszystkie slodycze zjedzone ehhh...chyba sie przejde do sklepu po chalwe

Do góry