reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

No wszystko przez moje nadciśnienie, dużo przeszliśmy, ale już jest wszystko dobrze :-)
Kati super, że masz jeszcze tyle siły i badania ok :-)
Urodziłam w 34 tygodniu, waga 2120, 49 cm. We wtorek miał już 2600 :-)

reklama
Kati super wieści pewnie odetchnęliście po badaniu!!

Margeritta GRATULACJE! no i najważniejsze że już wszystko oki, To już miesiąc Wam zleciał po tej stronie brzuszka!!! szok!!!

Dziękuję za gratulacje :-)
Od początku oddychal samodzielnie, trafił na oddział wcześniaków, ale po 6 dniach wyszło zakażenie i walka na oiomie, święta mieliśmy dosyć dramatyczne, ale sylwestra świętowaliśmy wdomu :-)
Ja po cesarce miałam popunkcyjne bóle głowy i robiono mi zabieg łaty z krwi, ale dzięki temu nie wypisali mnie do domu i mogłam o każdej porze chodzić do synka.

Margarita GRATULACJE !! dobrze ze wszystko jest juz dobrze .wszystkiego dobrego dla Was ;)

co do zgagi tomi nic nie pomaga a banany pogorszaja sprawe

mam lekkie skurcze wzielam kapiel ale znow sa .

reklama
Margarita gratulacje.

Nowa takie objawy jak Twoje tj. twardy brzuch i ciągnięcie w dół to też mam. Pamiętam je z pierwszej ciąży wtedy myślałam że zaraz urodzę ale chodziłam tak z miesiąc i urodziłam dzień po terminie;).

Bozienka to Twoja zgaga podobna do mojej w dzień spokój a pojawia się wieczorem chociaż odpukać po skorygowaniu diety jest dużoooo lepiej.

Do góry