LilithGoth32
Fanka BB :)
Ale mnie w krzyżu łupie.... aallllaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdalena a jak chwycą Ciebie bóle lub wody odejdą to zapewne Twój mąż będzie biegał i panikował czy wszystko masz spakowaneJa tez cały czas myślę i nie mogę się doczekać mojej niuni a mąż mi gada ze mam się cieszyć póki jest spokój i nie trzeba się zrywać po nocach. Z jednej strony na racje a z drugiej strasznie mnie wkurza. Tak naprawdę to on namowil mnie na drugie dziecko i gada ze jeszcze trzecie chce a zachowuje się jakby w ogóle nie czekal. Jak kupuje rzeczy do szpitala to tez mi gada ze w gorącej wodzie kapana jestem bo jeszcze tyle czasu. Normalnie nie mam już do niego siły, zostało mi jakieś 6 tygodni, to faktycznie tyyyyle czasu