reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek czekamy na wieści.
Jest trochę dziewczyn z początku lutego więc kto wie...
Ja dziś 3 godziny segregowałam ciuszki od kuzynki i mam Alicję ubraną do 1r ż. Hehe

Bozienka masz predyspozycje na następną;)
Mi już teraz też czas szybko leci. Aż ciężko mi uwierzyć, że to już 44 dni(według aplikacji). A ja dopiero dziś pierwsze pranie zrobiłam, a reszta i tak jeszcze będzie musiała poczekać na mebelki, bo nie mam gdzie chować czystych rzeczy. Mam nadzieję, że w tym tygodniu dotrą.
Demolka a poprane już masz czy tylko posegregowane?

Mkvet ja poprasowane rzeczy układałam w łóżeczku a dopiero potem do szafy:)

Bozienka obyś miała rację z tym rozpakowywaniem, ja bym chciała tak do 24 stycznia wytrzymać chociaż jak znam swoje szczęście to będzie w terminie albo po.

Mkvet pościel, ręczniki posciel mam poprana, dziś wstawiłam 1/3 rzeczy które mam na 50/56 jutro mam plan poprasować to i resztę rzeczy wstawię. Może jeszcze uda mi się na 62 ogarnąć ale nie wiem gdzie to ułożę hehe reszta w workach próżniowych zawsze to mniej miejsca zajmuje:)

Aktoś wie co z Choco? tez ma termin na początek lutego i długo milczy?

Caro jak tam akcja się u Ciebie wyciszyła? są skurcze? Nasz wózek zamówiony czekamy na tel:)

Aschlee mam nadzieję ze Ty nadal w dwupaku:)

Moja mama zapytała się mnie czy boję się porodu i stwierdzam że chyba bardziej tego że może małej coś się stac ech... i mam nadzieję ze mój mąż zdąży:(

Oj Bozienka fajnie tak już wiedziec że za dwa tyg będzie u Ciebie już po wszystkim:)

reklama
No więc kochane, worek rozwiązany :happy: Forumowa Kropeczka już tuli swoje szczęście. Córeczka urodziła się z wagą 2900g i 54cm. Zaraz zakładm wątek z naszymi Skarbami!

Dla Kropeczki ogromne Gratulacje!!! :yes::-) :)

Do góry