reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna trzymamy kciuki od rana. Twój Maluch już jest bezpieczny, wszystko będzie dobrze. Dawaj znać jak będziesz w stanie.

Magda też tak myślę:)

Cześć Dziewczyny

Mam ostatnio tyle na głowie, ze wieczorek z Vivi padam ze zmęczenia spac

Caro trzymam za Was kciuki mocno, wszystko bedzie dobrze

Na butelkach kompletnie sie nie znam, bo córka od początku była nie butelkowa, testowałam każda po koleji i nic
Teraz kupiłam sobie dwie z tommee tippee by mieć na wszelki wypadek, choć bardzo chce karmic piersia

Dzięki, ja w takim razie też chyba zaufam firmie Avent. Pracuję w żłobku i większość rodziców też używała butelek tej firmy... ;)

A ja dziś jadąc na badania zorientowałam się, że będę miała robiony test przesiewowy, czyli to,o co się martwiłam ostatnio, jak zwykle na zapas :p

Carolajna, ja również trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze!

Hej Wam.
Caro a który to u Ciebie tydzień cos się stało i żadnego suwaczka mi nie wyswietla:|
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy przytule swojego Bobasa:)
Sluchajcie wiem ze pewnie pytalam ale kurczę co chwila mi brzuch twardnieje bez boleśnie .to tak ma być? Ehh im bliżej tym człowiek bardziej się schizuje;p

reklama
Ola ja juz tez posiew miałam zebrany .dostalam flakonik do reki i gin kazał mi szukac bakteriologi.troche mnie to zdziwiło ze ja mam z tym latac:-o

Do góry