reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Nie wyciszali, generalnie było już na maksa i same przeszły te silne. Czekamy co dalej
Bettina2701
Carolajna trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
anit80
Carolajna trzymaj się dzielnie. Może to mały tylko o sobie przypomina, że zaraz będzie z Wami.
novaspace
Cześć Dziewczyny
Mam ostatnio tyle na głowie, ze wieczorek z Vivi padam ze zmęczenia spac
Caro trzymam za Was kciuki mocno, wszystko bedzie dobrze
Na butelkach kompletnie sie nie znam, bo córka od początku była nie butelkowa, testowałam każda po koleji i nic
Teraz kupiłam sobie dwie z tommee tippee by mieć na wszelki wypadek, choć bardzo chce karmic piersia
Mam ostatnio tyle na głowie, ze wieczorek z Vivi padam ze zmęczenia spac
Caro trzymam za Was kciuki mocno, wszystko bedzie dobrze
Na butelkach kompletnie sie nie znam, bo córka od początku była nie butelkowa, testowałam każda po koleji i nic
Teraz kupiłam sobie dwie z tommee tippee by mieć na wszelki wypadek, choć bardzo chce karmic piersia
Dzięki, ja w takim razie też chyba zaufam firmie Avent. Pracuję w żłobku i większość rodziców też używała butelek tej firmy...
A ja dziś jadąc na badania zorientowałam się, że będę miała robiony test przesiewowy, czyli to,o co się martwiłam ostatnio, jak zwykle na zapas
Carolajna, ja również trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze!
A ja dziś jadąc na badania zorientowałam się, że będę miała robiony test przesiewowy, czyli to,o co się martwiłam ostatnio, jak zwykle na zapas
Carolajna, ja również trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze!
NowaNatka
Hej Wam.
Caro a który to u Ciebie tydzień cos się stało i żadnego suwaczka mi nie wyswietla:|
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy przytule swojego Bobasa
Sluchajcie wiem ze pewnie pytalam ale kurczę co chwila mi brzuch twardnieje bez boleśnie .to tak ma być? Ehh im bliżej tym człowiek bardziej się schizuje;p
Caro a który to u Ciebie tydzień cos się stało i żadnego suwaczka mi nie wyswietla:|
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy przytule swojego Bobasa
Sluchajcie wiem ze pewnie pytalam ale kurczę co chwila mi brzuch twardnieje bez boleśnie .to tak ma być? Ehh im bliżej tym człowiek bardziej się schizuje;p
reklama