reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Lilith witaj :blink: A jak przygotowania u Ciebie? wyprawka gotowa? ;-) ;)

U mnie większe prawdopodobieństwo urodzenia w styczniu niż w lutym ale nigdzie się już nie przenoszę :-p

Jak została Ci sama drobnica to wbrew pozorom jeszcze sporo ;-) ;)
Ja aż byłam zszokowana wielkością paczki z apteki. A i w rosmanie też sporo wyszło tych rzeczy kosmetycznych :-p

No dobra.. czas się przyznać... Otóż po ty jak zadzwoniłam do lekarza, męża i napisałam Wam na forum przypomniałam sobie, że jadłam wczoraj buraczki. Co prawda nigdy w życiu nie miałam innego zabarwienia moczu po burakach ale widać w ciąży wszystko może być inaczej. Na wizytę i tak pojechałam tak na wszelki wypadek. Szyjka 2,9, Zosia waży 2kg więc wszystko super:)
Wspomniałam już, że spada mi IQ w ciąży, więc nie śmiejcie się ze mnie (za głośno;))

Pytałam Cię koło południa, czy jadłaś buraczki? :-p Często po nich się sika na czerwono. Pewnie nie doczytałaś :-D

Hej wszystkim :)
Witam też się z nową lutową, mamą :)
Przyznam się, że historia z buraczkami też mnie trochę rozbawiła, ale cieszę się, że to jednak tylko buraczki :-p
Drogie mamy, mam pytanie co do wyprawki - inwestowałyście może w buteleczkę firmy Medela, według opisu producenta umożliwiają niemowlęciu pobieranie pokarmu tylko wtedy, gdy będzie ssać odpowiednio mocno. Przeznaczony dla dzieci karmionych wyłącznie piersią, które muszą pozostać pod opieką osób trzecich?
Jest dość droga, dlatego się zastanawiam...

Ja nie słyszałam o tej butelce, aż szukam z ciekawości ;-) ;)
Ja mam avent natural a jak będzie z karmieniem to się okaże co wyjdzie.

reklama
Do góry