reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Lilith witaj :blink: A jak przygotowania u Ciebie? wyprawka gotowa? ;-) ;)

U mnie większe prawdopodobieństwo urodzenia w styczniu niż w lutym ale nigdzie się już nie przenoszę :-p

Ja też myślę że urodzę w styczniu ale się nie przenoszę, będę może po prostu pierwsza lutówką która urodzi w styczniu, :-D o nie przypomniałam sobie ze pierwsza to chyba raczej Bożenka będzie :yes:

Lilith witamy!

co do butelek mam avent bo niby mozna karmic piersia i ta butelka zobaczymy jak wyjdzie w praniu i jeszcze mam tomme tippe .

o wlasnie gdzie jestes Bozenkoo??

Ja mam jak na razie jedną butelkę dr. Brown myśle że wystarczy. Uparłam się na karmienie piersią i tylko piersią a jeśli faktycznie będę musiała koniecznie gdzieś wyjść na dłużej niż 2 godz to wtedy będę się martwić. W poprzednich macierzyństwach nie miałam tego problemu moje cycunie ( synowie) szli wtedy ze mną :biggrin2:

Magda przeczytałam dopiero po powrocie:) Ja nawet początkowo o tym nie pomyślałam, bo nigdy po buraczkach tak nie miałam. No ale cóż...najwyżej się Pan Doktor trochę ze mnie pośmieje;)

Ja mam tommee tippee ta najmniejsza i większe z aventu, ale też planuje karmić piersią wiec będą używane okazjonalnie do wody lub herbatki

Mkvet lepiej sprawdzić niż przeoczyć ;-) Nie musiałas o tym wiedzieć. Dobrze,że to tylko buraczki :-)

Ja jestem co do butelek wierna firmie Avent. Uwielbiam ich smoczek trojprzeplywowy. TT próbowałam dwa razy i jakoś mi nie leżą. Dr. Browns są super,ale brak im mojego ulubionego smoczka :-)

reklama
Do góry