reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Natka chyba już prawie każdej twardnieje i delikatne skurcze sie pokazują.
Carola trzymaj sie kochana, no nie dziwi mnie że Danielek w miejscu nie chce usiedziec i pcha sie na świat, po kimś temperament i "brak umiejętności siedzenia na pupie" ma;-) ;)

Asch jak po wczorajszej wizycie?????

Dawno Choco sie nie odzywała i Solla hej dziewczyny przymarzłyście!!!!

reklama
Hej Wam.
Caro a który to u Ciebie tydzień cos się stało i żadnego suwaczka mi nie wyswietla:|
Ja juz nie mogę się doczekać kiedy przytule swojego Bobasa:)
Sluchajcie wiem ze pewnie pytalam ale kurczę co chwila mi brzuch twardnieje bez boleśnie .to tak ma być? Ehh im bliżej tym człowiek bardziej się schizuje;p

a twardnieje Ci tak "sam z siebie" czy po jakims wysilku fizycznym/specerze?

Ooooo ale naprodukowalyscie w zoraj nie wchodziłam od 14 miałam bóle kręgosłupa skurcze i bóle pachwin skurcze były co 15 min ale racje nie bolały wieczorem miałam co 40 min bolesne ale się uspokoiło wszystko ;-) kurde męczące to jest albo niech się rozkręci albo niech mnie nie straszy ;-)

A mi wyszło białko w moczu, czuję, że trzeba się że szpitalem zaprzyjaźnić na dłużej :-/ Zobaczymy, jutro znowu zbieram siuśki na badanie :p

reklama
Do góry