reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Co tu tak cicho? Czyżby forum zamarzło? U mnie dziś - 1o C. Noc z jedną pobudką więc super. Wczoraj bolała mnie kość ogonowa jak zmieniałam pozycję, takie kłucie kilka sekund, łażę jak babcia nieraz.

PaniAg ja już też chodzę jak babcia, normalnie sama siebie nie poznaje. Zawsze szybko, energiczne z zapałem, a teraz powolutku, spokojnie wnet o lasce :-) :).
Noc minęła średnio teraz już raczej nie śpię a mam drzemki:hmm: troszkę mnie to męczy .
Wczoraj poodkurzalam i wytarłam kurze oraz łazienkę wymyłam i już było po mnie, a jeszcze sernik musiałam upiec bo gości wieczorem mieliśmy, jedno co dobre mąż już się zajął obsługą :biggrin2:.

reklama
Ja dzisiaj bez energii właśnie kawkę popijam. Położyłam się koło północy obudziłam o 4 i już nie mogłam spać. Teraz za to mi się oczy zamykają.
Anit podeślij tego serniczka bo apetytu dostałam. Mąż dzisiaj na kolacje planuje zrobić hot dogi (nie ma co grunt to zdrowe żarełko).

Ja dzisiaj bez energii właśnie kawkę popijam. Położyłam się koło północy obudziłam o 4 i już nie mogłam spać. Teraz za to mi się oczy zamykają.
Anit podeślij tego serniczka bo apetytu dostałam. Mąż dzisiaj na kolacje planuje zrobić hot dogi (nie ma co grunt to zdrowe żarełko).
Magmich nie ma sprawy, mówisz i masz:biggrin2: a nie będę skromna i powiem że wczoraj wyszedł mi świetnie :-) :)

witam sie i ja drogie Panie:)
dzis milo spedzony dzien mialam gosci i wogole czas szybko zlecial:0
niestety od 2 dni boli mnie glowa;p

i dzis zauwazylam zmiane sluzu bialy i mega gesty (jak rozpuszczona tabletka luteiny na ktorej jestem do konca tygodnia)i dosc duzo go bylo dodatkowo wodnisty sluz. troche sie z tym zmartwilam . chyba to nie juz?? czekam na jakies opinie .
jak wy sie czujecie Mamusie?

Cześć dziewczyny, witam się z patologii ciąży. Wieczorem ciśnienie krwi 170/114 do mojej gin tel i na IP... A teraz leżę pod ktg i dzieć mi uparcie śpi :p

reklama
Cześć Dziewczyny!
Tiniaq a ciśnienie już Ci trochę spadło?

Ja właśnie zjadam śniadanko. Czuję się jak wielka kula, która niedługo będzie się toczyć a nie chodzić. Kilogramy rosną błyskawicznie, mam nadzieję, że to efekt świąt i sylwestra i imprezy urodzinowej siostry i teraz się uspokoi;)
Wiecie, że zauważyłam że jak tylko pomyślę o wymianie jakiegoś sprzętu na nowy, to stary się psuje? Chyba kobiety w ciąży rzeczywiście mogą rzucać klątwy;)

Do góry