reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magmich przejrzyj sobie serie kremów Avene. Ja ogólnie używam bardzo mało kosmetyków i długo nie mogłam znaleźć kremu do twarzy i pod oczy,ale poleciła mi to kumpela,która siedzi w kosmetyce od lat. Dla mnie super seria i na prawdę z dobrym składem :-)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Do suchej i wrażliwej cery polecam Mixta, do nabycia drogerii np. Rossmann. Producent ten sam co Loreal i Vichy. Z lepszych Clinique.

Dziewczyny dzięki za odzew z pewnością wybiorę coś dla siebie z waszych propozycji, w końcu trzeba jakoś wyglądać. Ostatnio to czuję się gruba i w ogóle nie atrakcyjna ale jeszcze troszkę i trzeba się będzie brać za powrót do formy (oby wytrwałości starczyło:)).

Magmich jest jeszcze szansa, że masz tak akurat w trakcie ciąży. Ja w ostatniej ciąży miałam paskudnie suchą cerę i musiałam zmienić wszystkie kremy. Mogłam używać takich, które wcześniej skreśliłam bo byłam po nich tłusta. Tak samo z włosami. Zachowywały się zupełnie inaczej niż poza czasem ciąży. Moja rada..nie inwestuj teraz w drogi krem, bo może się okazać,że po porodzie wszystko się zmieni i wydasz na darmo pieniążki ;-) ;)

Cześć Dziewczyny

Ja tez w ciazy mam bardzo sucha skore ale nie inwestuje w drogie kosmetyki, bo jak mówi Magda po ciazy wszystko wróci do normy

Dzis jestem nawet wyspana, bolą mnie plecy i jestem bardzo ociężała, ale tak juz zostanie do końca :-)

Sylwester bardzo spokojny, nawet VIvi nie obudziły petardy..

miłego dnia Dziewczyny

Witam się I ja :-) spałam bardzo dobrze dawno tak się nie wyspałam :-) wstałam tylko na siusiu i zaraz sru do wyra dalej spać :-) wstałam dopiero po 8 a nie tak jak ostatnio 4 5 rano ;-) znowu miałam sen o Alexie ;-) chyba się go już doczekać nie mogę ;-) i za dużo myślę o nim

A ja dla odmiany źle dzisiaj spałam. Pół nocy męczyłam się z bólem miednicy i kręgosłupa. Przed 7 zasnęłam tak mocnym snem, że wstałam po 10. :zawstydzona/y: Te bóle miednicy to chyba najgorsza dolegliwość w ciąży, wszystko inne przy tym to pryszcz :-( :(
Moja cera w ciąży pogorszyła się o tyle, że wyskakuje mi pełno syfów. No dramat :wściekła/y: Ale włosy są w dobrej kondycji ;-) ;)

reklama
Hej :-)

Ja dziś poszłam na rekord i nie spałam do 5 rano. Po prostu nie mogę :-( Juz chyba do.porodu się nie wyspie...

Carolajna u mnie nie do końca tak jest. Ja mam cerę problematyczna. Bardzo ciężko mi dobrać krem,który nie sprawi. Że robię się tłusta. I mówię o kremach nawilżających właśnie. W każdej ciąży jednak moja cera zachowuje się inaczej i coś,co jest super poza ciążą zupełnie się nie sprawdza. Kremów tłustych nigdy nie używałam ;-) Z.włosami mam na odwrót. Normalnie tłuste po 1 dniu, a w ciąży spokój na 3 dni. Na.mnie hormony niestety tak działają.

Do góry