reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienko nie chce mi sie nawet pisac...u mnie zawsze musi byc cos pod gore takze wiesz.Dlatego tez zniknelam na chwile bo jakos ostatnio nie radze sobie z tym wszystkim.
Dalej nie wiem na czym stoje a mialam miec wyznaczony juz date konkretna cc ale trafila sie studentka ktorej chyba wydaje sie ze jest ordynatorka i decyduje o wszystkim. 4 kazalam byc na rozmowie ordynatorce bo tak nie moze byc...ja jestem spokojna i cierpliwa ale do czasu

reklama
hej.ja tak jak wy nie przejmuje sie bledami czy literowkami co zdazaja sie czesto bo pisze na tablecie.
znajoma urodzila wczoraj przez Cc i mala ma 1800g . a terminowo powinna urodzic sie na koniec stycznia .mala ta dzidzia.

zycze dobroci w nowym roku Kociaki;)

Oj Aschlee jeszcze na koniec zawsze coś. a jak się czujesz? skurcze są?

Ja nie wiem o co chodzi z tymi minusami, negatywami czy coś bo nawet nie wiem gdzie się to daje hehe a forum chyba jest jednym z ostatnich rzeczy na którym ktoś może się czepiać ortografii, składni itd:)))

My kończymy rok wybuchowo, ja popsułam odkurzacz mąż będzie rozkręcał sprawdzić czy coś się z nim jeszcze da, on spalił wiertarkę, moja mama suszarkę i u nich przewróciła się w środku nocy sama choinka i stłukły się piękne 20letnie szklane bombki ech... ale za to łóżeczko skręcone:biggrin2:

dzisiaj od 4 do 7 nie spałam, zaczęłam myślec jak sobie my to ogarniemy, bo nic nie wiemy o małych dzieciaczkach, kąpielach, kremach, lekarzach och pełna głowa i jak miałam zasnąć:no2:

Demollka skurcze sa juz powoli sie przyzwyczajam :/ gorsze jest to spojenie bo dzis nie jestem w stanie zwlec tylka z lozka iboje sie najmniejszego ruchu tak cholernie boli :(

Dziewczyny czym Wy się przejmujecie. Naprawdę nie ma do tego powodow. My kobiety jesteśmy tak zaprogramowane ze w momencie pojawienia się na świeci małego człowieka robimy wszystko instynktownie. Nie trzeba mieć o niczym pojecia, tylko słuchać siebie i reagować w razie jakichś nieprzewidzianych niespodzianek. Natura tak to za nas pomyślała żeby ze wszystkim sobie poradzic. Teraz jest tyle udogodnień i pomocy, jest internet, w którym przewaznie znajdziemy odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Ja urodziłam moja córkę mając 24 lata w USA gdzie byłam sama z mężem i on dzień po porodzie musiał wyjechać w delegacje na miesiąc. Byłam zupełnie samiutenka przez pierwszy miesiąc życia dziecka i wcale nie było tak zle.

Dziewczyny najlepsze życzenia na Nowy Rok!!! Szybkich i terminowych porodów:-)

Aschllee trzymaj się kochana Nowy Rok z pewnością wszystko Ci wynagrodzi, pamiętaj, że po każdym "pod górkę" musi w końcu być z górki

Demollka te bombki to chyba miały się zbić na szczęście:))) Szkoda tylko że takie "wiekowe".

Co do opieki nad maluszkami to dacie radę. Ja miałam w pierwszej ciąży podobne odczucia ale okazało się że to nic skomplikowanego:))) Podobno przy trzecim na luzie podchodzi się do wszystkiego:-) :).

Z tymi ocenami to niewypał, raz mi sie podczas przewijania na tel.strony cos wcisnelo i raczka w dol, dalo sie cifnac. A ile razy sie nue zauwazy?
Trzeba to olac.

Co do zniszczen to zalatwilam dzis suszarke na pranie, nie wiem jak???

Noc nieprzespana. Bo wczoraj w dzien padłam na 2 godziny.
A w nocy jak sie ulozylam to wołał pecherz a potem nie moglam sie znow ulozyc....

Sylwester z szampanem dla dzieci, w domku, sami :)

Szczęścia wszystkim w Nowym Roku!!!!

reklama
Życzę wszystkim lutowym mamom dużo szczęścia w Nowym Roku, żeby się dzidziusie wykluły o czasie i żeby nie chorowały. Spełnienia marzeń tych oczywistych i tych skrywanych gdzieś głęboko, w których spełnienie może nie do końca wierzymy. Przede wszystkim jak najmniej skomplikowanych porodów i szybkiego powrotu do formy oby się udało porzucac kilogramy :)

Do góry