reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Wam kochane oczywiście życzę wszystkiego dobrego na ten nowy nadchodzący rok 2016. Pragnę Wam życzyć, abyście zawsze pozostały sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co was wyróżnia w tłumie. Ogromu sukcesów, odważnych marzeń, samych mądrych decyzji i wielkiej satysfakcji. Aby wszystko to, co złe zostało za Wami, byście nigdy nie oglądały się za siebie i z nadzieją patrzyły w przyszłość. W nadchodzącym roku niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia, a każda kolejna chwila będzie dowodem na to, że życie naprawdę jest piękne. To, że ten rok będzie wyjątkowy wiemy chyba wszystkie, ale niech będzie przede wszystkim pomyślny
anit80
Fanka BB :)
Zrealizowania wszystkich nawet najskrytszych marzeń. Niech Nowy Rok będzie czasem zmiany i to zmiany na lepsze. Życzę by nie opuszczał Was uśmiech i ludzie bliscy sercu. Bo to jest przecież najważniejsze.
anit80
ehh .potrz3buje po4ady .
zdenerwowalam sie silnie i brzuch mi sie napina co chwila od 2 h ale bezbolesnie.myslicie ze to nic groznego ?;(
Natka myślę że dzieciątko również się zdenerwowało, jeśli będzie Ciebie to niepokoić to może jedź na IP.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Natka, jeśli bezboleśnie, to ja bym się nie martwiła. Mnie od popołudnia mocno boli, ale staram się odpocząć i nie martwić
Witam w Nowym Roku
Chociaż Sylwester nam się udał, to już pobudka w nocy mocno bolesna bo zaczął mi doskwierać silny ból kręgosłupa i niestety nie ustał po nocy. Zatem dziś leniwy, leżący dzień, bo nie jestem w stanie się ruszać.
A jak początek Waszego roku?
Natka skurcze minęły? Magda dziś mniej boleśnie?
Chociaż Sylwester nam się udał, to już pobudka w nocy mocno bolesna bo zaczął mi doskwierać silny ból kręgosłupa i niestety nie ustał po nocy. Zatem dziś leniwy, leżący dzień, bo nie jestem w stanie się ruszać.
A jak początek Waszego roku?
Natka skurcze minęły? Magda dziś mniej boleśnie?
reklama
Bozienka24
Witam się I ja :-) życzę wam kochane wsYstkiego co najlepsze :-) oby dzieciatka były zdrowe a porody bezbolesne ;-)
Mnie wczoraj zaraz po 00 wzięły skurcze były 4 co 5 min i potem jeszcze kilka w odstępie 20-30 min zasnelam dopiero po 3 i o 7 znowu mnie skurcz obudził i jak narazie cisza :-) . Aschle kochana tez z tym spojeniem mam problem ale chyba dużo mniejszy niż ty ;-)
Mnie wczoraj zaraz po 00 wzięły skurcze były 4 co 5 min i potem jeszcze kilka w odstępie 20-30 min zasnelam dopiero po 3 i o 7 znowu mnie skurcz obudził i jak narazie cisza :-) . Aschle kochana tez z tym spojeniem mam problem ale chyba dużo mniejszy niż ty ;-)