reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny, życzę Wam aby ten Nowy Rok był taki jak sobie wymarzycie. Żebyście miały jak najmniej problemów, a jak najwięcej dobrych chwil. I żeby Maleństwa były zdrowe, a porody lekkie;)

reklama
Dziewczyny ja tez Wam zycze Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, łatwych i szybkich porodów o czasie :-) i oby ten pierwszy rok z naszymi nowymi Maluchami był szczęśliwy ;-)))

ehh .potrz3buje po4ady .
zdenerwowalam sie silnie i brzuch mi sie napina co chwila od 2 h ale bezbolesnie.myslicie ze to nic groznego ?;(

Wam kochane oczywiście życzę wszystkiego dobrego na ten nowy nadchodzący rok 2016. Pragnę Wam życzyć, abyście zawsze pozostały sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co was wyróżnia w tłumie. Ogromu sukcesów, odważnych marzeń, samych mądrych decyzji i wielkiej satysfakcji. Aby wszystko to, co złe zostało za Wami, byście nigdy nie oglądały się za siebie i z nadzieją patrzyły w przyszłość. W nadchodzącym roku niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia, a każda kolejna chwila będzie dowodem na to, że życie naprawdę jest piękne. To, że ten rok będzie wyjątkowy wiemy chyba wszystkie, ale niech będzie przede wszystkim pomyślny :-) :):yes::rofl::cool2:

Zrealizowania wszystkich nawet najskrytszych marzeń. Niech Nowy Rok będzie czasem zmiany i to zmiany na lepsze. Życzę by nie opuszczał Was uśmiech i ludzie bliscy sercu. Bo to jest przecież najważniejsze. :tak::yes:

Witam w Nowym Roku:)
Chociaż Sylwester nam się udał, to już pobudka w nocy mocno bolesna bo zaczął mi doskwierać silny ból kręgosłupa i niestety nie ustał po nocy. Zatem dziś leniwy, leżący dzień, bo nie jestem w stanie się ruszać.
A jak początek Waszego roku?
Natka skurcze minęły? Magda dziś mniej boleśnie?

Hej .na szczęście skurcze minek wzięłam więcej magnezu. Stres jednak nie jest dobrym doradca.a jak wasze samopoczucia. W Nowym Roku:)miłego dnia

reklama
Witam się I ja :-) życzę wam kochane wsYstkiego co najlepsze :-) oby dzieciatka były zdrowe a porody bezbolesne ;-)
Mnie wczoraj zaraz po 00 wzięły skurcze były 4 co 5 min i potem jeszcze kilka w odstępie 20-30 min zasnelam dopiero po 3 i o 7 znowu mnie skurcz obudził i jak narazie cisza :-) . Aschle kochana tez z tym spojeniem mam problem ale chyba dużo mniejszy niż ty ;-)

Do góry