reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Mkvet deser wygląda pysznie. Ja na razie nie redukuje diety. Powiedziałam sobie ze do porodu jem wszystko na co mam ochotę. Zresztą niedawno kupiłam sobie termomix i musze trochę się nim nacieszyć a potem ktoś musi to jesc. Właśnie wyrobiła ciasto na pizze ale z mąki orkiszowej wiec trochę zdrowsza wersja. Po ciąży wezmę się za siebie. Oczywiście nie jakoś drastycznie bo będę karmić piersią a to wyklucza drakonskie diety. Mam nadzieje ze odstawienie słodyczy i fast foodów wystarczy. W niedziele będę sobie jedynie piekła jakiś serniczek i wtedy sobie nie odmowie.
magmich
Ja na ostatniej wizycie 18 grudnia miałam 6kg do przodu za to teraz po świętach to nawet nie chce myśleć. Dobrze że mam teraz trochę mniejszy apetyt.
Czuję się mega ociężała, sapać też sapie aż się mąż ze mnie śmieje. Jak mu wczoraj wymieniałam wszystkie "uroki" ciąży to stwierdził, że trzeba być niezłym masochistą żeby się na to decydować. Ach te chłopy
Czuję się mega ociężała, sapać też sapie aż się mąż ze mnie śmieje. Jak mu wczoraj wymieniałam wszystkie "uroki" ciąży to stwierdził, że trzeba być niezłym masochistą żeby się na to decydować. Ach te chłopy
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Hej dziewczyny :-)
Leżę sobie pod ktg i czytam co u Was. Powiem Wam, że ja przytyłam w pierwszej ciąży 35kg i do dziś walczę z tymi kilogramami. Mimo, że karmiłam piersią rok,waga niestety bezlitośnie nawet rosła chwilami. W każdej kolejnej ciąży nie przytyłam więcej niż 10 kg. Po tej mam nadzieję zgubić to, co jeszcze mi zostało i w końcu zapomnieć o nadwadze :-)
Później napiszę co na wizycie :-)
Leżę sobie pod ktg i czytam co u Was. Powiem Wam, że ja przytyłam w pierwszej ciąży 35kg i do dziś walczę z tymi kilogramami. Mimo, że karmiłam piersią rok,waga niestety bezlitośnie nawet rosła chwilami. W każdej kolejnej ciąży nie przytyłam więcej niż 10 kg. Po tej mam nadzieję zgubić to, co jeszcze mi zostało i w końcu zapomnieć o nadwadze :-)
Później napiszę co na wizycie :-)
anit80
Witam, ja dzisiaj nawet wyspałam się . Wstałam po 10 a poszłam spać około 2, przebudziłam się około 4 ale uparłam się że będę leżeć i w końcu zasnęłam
Magmich ja też powoli zaczynam czuć się ociężale, czasem troszkę mi schodzi nim się rozruszam . Leży u mnie troszkę ubrań do poprasowania ale natchnienia brak. Może wieczorem się zmobilizuję.
Magdalena no moje znajome też mają termomixy i bardzo sobie chwalą jego funkcjonalność. Troszkę kosztują ale myślę że się opłaca. Pomyślimy po nowym roku o zakupie.
Magmich ja też powoli zaczynam czuć się ociężale, czasem troszkę mi schodzi nim się rozruszam . Leży u mnie troszkę ubrań do poprasowania ale natchnienia brak. Może wieczorem się zmobilizuję.
Magdalena no moje znajome też mają termomixy i bardzo sobie chwalą jego funkcjonalność. Troszkę kosztują ale myślę że się opłaca. Pomyślimy po nowym roku o zakupie.
Magdalena777
Anit80 powiem Ci ze naprawdę warto. My kupiliśmy głównie z myślą o nowej dzidzi. Jak moja Amelka była mała to wydaliśmy fortunę na te wszystkie zupki, papki, soczki. A w termomix wszystko przygotować można łatwo szybko i przyjemnie, brudząc tylko jedno naczynie. Na swieta piekła tez ciasta a ogólnie nie lubię tego robic. Termomix urobil mi ciasto w kilka minut i po sprawie. Sernikiem wszyscy się zachwycali i zniknęła w moment całą blacha. Codziennie piekę świeże buleczki dla rodziny i wiem ze córcia na do szkoły kanapki ze zdrowym pieczywem a nie pompowane buly z marketu
Carolajna32
Ja mam thermomix z tego roku, używany kilka miesięcy. Na sprzedaż; )
Magdalena777
Ja juz od dłuższego czasu czuje się ociezale, ułożenie się do snu to katorga. Ale pocieszam się ze juz o wiele bliżej niż dalej. Z drugiej strony panicznie boje się porodu. Pierwszy mialam 9 lat temu ale ciągle pamiętam ten niewyobrażalny ból. Pamiętam ze w połowie porodu miałam takie wrażenie ze to jest koniec moich możliwości, dalej nie dam rady i chciałam po prostu wstać, grzecznie podziękować i wyjsc, tak jakby można było się jeszcze z tego wymiksowac
Magdalena777
Carolajna32 a dlaczego sprzedajesz? Nie jesteś zadowolona?
reklama
Carolajna32
Nigdy nie używałam. Był w firmie. Ja nie lubię tego typu zabawek.Carolajna32 a dlaczego sprzedajesz? Nie jesteś zadowolona?