reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja juz od dłuższego czasu czuje się ociezale, ułożenie się do snu to katorga. Ale pocieszam się ze juz o wiele bliżej niż dalej. Z drugiej strony panicznie boje się porodu. Pierwszy mialam 9 lat temu ale ciągle pamiętam ten niewyobrażalny ból. Pamiętam ze w połowie porodu miałam takie wrażenie ze to jest koniec moich możliwości, dalej nie dam rady i chciałam po prostu wstać, grzecznie podziękować i wyjsc, tak jakby można było się jeszcze z tego wymiksowac ;)

Magdalena jakbym czytała o moim pierwszym porodzie ale 12 lat temu. :-D Bóle brzucha rozpoczęły się o 24 wytrzymałam w domu do 6 i nawet wtedy sobie pomyslałam, że jeżeli tak wygląda ból porodowy to kobiety przesadzają ;-) ;) po 6 byliśmy w szpitalu i doszły bóle z krzyża, o 10 przebił mi wody bo rozwarciem nie postępowało :crazy: o 14 znowu przebijali i dostałam zastrzyk i kroplówke i wtedy sobie pomyslałam no dobra na dziś dość wycierpiałam idę do domu odpocząć i wrócę jutro :laugh2:. Dokładnie o 15.15 urodził się synek i wtedy poczułam się nowo narodzona :happy: drugi poród 8 lat temu bóle znowu od 24 i powtórka że o 6 do szpitala jechaliśmy, podłączyli mnie pod ktg, po 7 odpieli i o 8.15 urodził się drugi synek. Różnica w porodach ogromna pierwszy długi i męczący drugi krótki ale wszystkie bóle skumulowaly się w 2 godziny. :surprised: Teraz liczę na łagodny i szybki :-D:-D

reklama
Anit łagodny i szybki? Obyś się doczekała takiego. Sobie też takiego życzę :zawstydzona/y: Mnie jakoś nie przeraża wizja samego porodu tylko ewentualnego nacinania i potem połóg. :baffled:

Ja odebrałam dzisiaj wyniki posiewu, ale nic nie rozumiem co tam napisali :oo2: Zastanawiam się czy mam przeszukiwać internet bo nie mam ochoty na ewentualne dodatkowe stresy :zawstydzona/y:

Dziewczyny o co chodzi z tym jakimś dziwnym ocenianiem postow? Przed chwila dostałam powiadomienie ze jedna z nas oceniła źle mój post bo nie spodobały się literówki...??? Serio? No to brak słów na takie coś. Rozumiem ze kogoś mogą razić błędy ortograficzne no ale bez przesady ze nawet literówek popełnić nie można i jeszcze żeby to komuś wytykac

Magdalena ja nie mam pojęcia o co chodzi. Nawet nie zwracam uwagi na to kto jak mnie ocenia :-) Forum może czytać każdy, a każdy zalogowany oceniać. Wszystkim się nie dogodzi. Olej to :-)

Bozenka no to uważaj bo Cię koleżanka zminusuje jak się dopatrzy ;) No mnie aż wmurowalo jak zobaczyłam ten opis. Gdybym kogoś obraziła swoim postem lub zgorszyla to ok, ale chyba nie do tego służy forum żeby ludziom wytykac literówki czy bledy. Ciekawe czy pani się nigdy nie zdarzyło ze tak łatwo rzuca minusami

Witam kobietki.
Ja wpadam zeby zyczyc wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :tak:

Jak chodzi o bledy to ja tez na pewno je robie i nawet nie chce wiedziec ile :confused::p przykro mi ale po polsku rozmawiam tylko z Wami wiec na pewno zdarzylo mi sie walnac i na ortografii i na interpunkcji ale przeciez nie bede za kazdym razem pisac ze slownikiem hihi
No coz zdarza sie...jestesmy tylko ludzmi to forum nie dotyczy ortografii tylko ciazy :p:rolleyes: ,niekiedy piszemy z telefonow gdzie slownik sam poprawia jak chce.Moze komus przypadkiem sie cos nacisnelo w tel albo cos bo az ciezko uwierzyc zeby komus przeszkadzala az tak bardzo ortografia albo interpunkcja w rozmowie o ciazy,wozkach czy dzieciaczkach ;)

reklama
Do góry