Powiedziałabym, że na Twoim miejscu (dla Twoich nerwów i Twojego związku) bym się wyniosła, ale to się tylko tak łatwo mówi. Poza tym też mam inną perspektywę, jednak od ponad 10lat mieszkam sama i średnio sobie wyobrażam jakbym mogła z rodzicami pod jednym dachem... (choć nie powiem - często by się przydali). Może jednak da się to przegadać?
reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Ja najmłodsza to mamę wzięłam ze tak powiem pod swoje skrzydła ale najgorsze jest to ze kiedyś też miała ciężko i powinna zrozumieć jak to jest i nie wydzierac się tylko jakoś próbować to nie wiem załagodzić a nie dolewac oliwy do ognia . Zauważyłam że ona jest miła jak są pieniądze jak ich nie ma to zaczynają się akcje
Carolajna32
Bozienka nagroda pokojowa Ci się należy. ..ehhh, ja bym nie wytrzymała. ..
Bozienka24
Carolajna a dziękuję dziękuję :-) proszę o podwyżkę ;-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak tu móżna a być spokojnym.... od kominków jeszcze nie przyjechali a pracują do 16 dziś wniosą mi wkład i pojadą no..... nie będę mówić co mi się cis ie na usta bo jakbym wiedziała to umówiłabym się z nimi na poniedziałek a tak będzie to trwało i tak i tak do środy a ja zostałam bez stołu bez niczego bo przecież nie będę tego odkrywać a w poniedziałek zakrywać na nowo... szlak mnie.... a hydraulik miał być o 7 rano i zjawii się tak samo jak tamci i jeszcze dzwoni ze korki j ma problem przyjechać.. to już nie wytrzymałam i mu powiedziałam ze jakby był o 7 to by nie miał korków.. no uzeraj się z takimi co to łaskę robią żeńskie wogule zjawia i jeszcze im plac za łaskę ze się zjawili... ręce opadają!!!!!
chocolatequa
U nas po oczyszczeniu sytuacji zrobiliśmy takie porzadki że nie dość że jestem bardzo zadowolona to jeszcze męża nieźle przegnalam i padam na buzię
Bozienka24
Umnie dalej toksycznie dezynfekcja by się sprzydala
chocolatequa
Byłam z mama na zakupach a mężowi udało się odkurzyc będąc z dzieckiem hehe
reklama
Carolajna32
Ja spałam znowu, coś mnie brzuch boli dzisiaj. Nie lubię tak...zwłaszcza przed weekendem bo nie wiadomo co robić; (