reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Dziewczyny

Ja dziś nawet wyspana, pierwszy raz od dawna bez koszmaru, córeczka przespała całą noc do 8, już nawet mnie nie denerwuje ten hałas przy naprawie pieca ;]

Póki co pada, ale potem ma byc słonko, to może jakiś spacer po lesie z malą zaliczymy

Caro powodzenia na wizycie

Miłego dnia wszystkim

Miłęgo dnia Dziewczyny

Hej dziewczyny!
U nas strasznie czas zajęty więc nie bardzo mam czas na pisanie. Staram się czytać na bieżąco, ale bywa też różnie. Z Mateuszkiem biegamy w zasadzie codziennie na rehabilitację, same ćwiczenia 2 razy w tygodniu + masaże codziennie + neurologopeda raz w tygodniu. Cholernik mały jest zbyt silny dla swego własnego dobra, gdyby nie miał siły się podnieść wcześniej byśmy na rehabilitacji wylądowali i pewnie byłoby łatwiej. A i jeszcze dom kupujemy więc kolejna bieganina.
Nas katary też się czepiają, ja smarkata już 3 tydzień, to samo młody, a i jeszcze (w końcu!) mu zębiszcza rosną (w samą porę... 17 miesięcy i dopiero pierwsze zęby...)
Magda kiedyś tam pisałam, ale gwoli przypomnienia w brzuszku chłopaczek - Łukasz, wizyty teraz mam 05.11 (ale to tylko aby sprawdzić czy szyjka się trzyma, jak nie to szpital i pessar, czego mam świadomość od początku ciąży) i 19.11 standardowa wizyta z usg. A i 15 grudnia jeszcze raz Echo ;-)
Carolaina, a te "tejpy" u fizjoterapeuty to ponoć faktycznie świetna sprawa, pomyśl o tym skoro plecki zepsute :-)
Miałam pisać coś jeszcze, ale pamięć szwankuje :-p
W każdym razie, miłego dnia życzę :-D

reklama
Do góry