reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna No własnie ten dylemat miałam ,ze dłuzsze zepne ,teraz moge złapac w maleńki kucyk. Moze tylko tył króciutko a grzywa góra i boki dłuzsze, to zawsze mozna za ucho ułozyc czy złapac gumką :)

reklama
Boooziu Was nadrobić to się graniczy z cudem! Jeden dzień i pare sron postów...:D Ja ostro zapuszczam włosy z odrostem żeby na wiosnę móc zaszaleć z kolorem :D

A powiedzcie mi, czy dla Maluchów kupujecie wszystko nowe czy używki wchodzą też w grę? Tak się zastanawiam nad np ciuszkami z sh czy używanym łóżeczkiem.. Wiadomo, że zabawki dla takich maluszków używane są niezbyt higieniczne ale np ubrania które można uprać w 90 st?

Lady ja osobiście mam psychozę i nie kupię używanych. Co więcej nie wzięłabym nawet od kogoś bliskiego. Ale to moja prywatna taka schiza. ..
Ja nawet nie lubię oddawać ubranek naszej młodej, mimo, że stan bdb i jakościowo raczej bdb. Nie wiem co ze mną.
Poza tym jeżeli ktoś chce to dlaczego nie?

Emka mój lekarz pozwolił farbowac, mam blond bardzo jasny i używam mocnej farby, ale bez amoniaku.
Lady ja będę na początek miała dużo ubranek używanych od siostry. W ogóle jestem za tym, żeby ubrania w dobrym stanie były w obiegu i swoje też nie wyrzucam tylko wieszam przy śmietniku i zawsze ktoś potrzebujacy bierze. Naogladalam się programów w jakich warunkach pracują ludzie przy produkcji ubrań i cieszę się jak one mogą służyć długo :-)

Ja bym nie kupiła nic typu wanienka , wózek ,nie wiem. Ale ciuszki od rodziny jak wiadomo ze czysciutkie, zreszta zawsze mozna wyprac. U mnie tu akurat ciuszki nie sa drogie,wiec będą nowe no i nie mam tu rodzinki , w pl tez juz dzieciaki duze :(

A taką farbę wczoraj kupiłam, myślicie ze ok?

Załączniki

• 1440588990393.jpg
    1440588990393.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 37
M@alinka hop hop jak z Małą? czekamy na info

demolka dzięki za pamięć :* Gorączka spadła teraz poniżej 36 st więc jest bardzo osłabiona, często spi i bardzo się poci... Do tego zaczęła kaszleć...niby lekarz ją badal i osłuchowo na razie czysto więc mam nadzieję, że nic poważnego sie nie przyplątało... Dziś miała robione badanie moczu ale na razie nikt nic nie mówi o wynikach, może wieczorem lekarz podejdzie to się czegoś dowiem.

reklama
Boli mnie dzisiaj podbrzusze ale tak rozciągliwie i do tego stopnia, że boli mnie krocze, dziwactwo.

Moja młoda po dniu na półkolonii, przyjechała dzisiaj 15 km! Szok. A niedawno zaczęła dopiero jeździć

Do góry