reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja co wizytę usg, ciśnienie i waga a na wczorajszej wizycie po raz pierwszy położna badała puls Maleństwa a lekarz mierzył długość szyjki. Na fotelu nie byłam badana jeszcze ani raz od początku ciąży...

U mnie już po krwi z nosa, naczynia się obkurczyly dzięki płukaniu zatok :-)
Szogi dobrze, że mówisz, włączę sobie i zobaczę :-)
Co za duchota dzisiaj, niech spadnie ten deszcz, bo się rozplyne.
Lady lady mi przed mierzeniem szyjki zrobił badanie i sprawdził jak wygląda.

Bozienka,Haruna mam dokladnie to samo w ciagu dnia pojawia sie ta krew tak ze dwa trzy razy.Pomijajac wstanie rano bo wtedy jak w banku.Z Corka tez tak mialam tylko w mniejszej ilosci.To samo jest z dziasel przy myciu zebow :/ tez na kazdej wizycie usg,waga,cisnienie i zelazo sprawdzaja.Na fotelu mialam badanie tylko przy bolach i plamieniach i ostatnio sprawdzanie szyjki

M@linko super ze dzis juz lepiej.Oby tak dalej :tak:

Ostatnia edycja:
Jestem już po :)
Dzidziuś ma 17 cm, ślicznie bije serducho i widziałam oko które dzidziuś do mnie puszczal ;)
Pan doktor przepisał mi 7 badan.. no i nie widać czy chłopiec czy dziewczynka i juz mi smutno bo Wy wszystkie wiecie a ja jak zwykle nie.
Oby bylo bylo zdrowe - oczywiscie, ale jednak ta ciekawosc..

reklama
Do góry