reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
gwiazdeczka88 Mi też nie przeszkadza że PL wyraża chęć pomocy, ale jak już dają schronienie to niech naprawdę dadzą tym ludziom wędkę, a nie zamkną ich w ośrodkach dla uchodźców i tak siedzą tam jak sardynki bez możliwości rozwoju i brania życia w swoje ręce :( A przecież Ci ludzie chcą pracować, chcą radzić sobie sami, mają swoją godność. Dla mnie pomaganie to dawanie możliwości rozwoju i godnego życia a nie "finansowanie" i prowadzenie za rączkę. Dlatego też nie dają na ulicy kasy, tylko oferuję pomoc, w kupie jedzenia czy poszukania adresu do jakiegokolwiek ośrodka ... i zazwyczaj ten ktoś już nie jest zainteresowany :)

margarita888 ja chyba zwrócę jej uwagę jak przy odbiorze "tego" wyniku znowu wydrze swe nadęte usteczka :) Mogła by rzeczywiście na tej recepcji mówić do danej osoby a nie informować każdego kto i na co odbiera wyniki :D

Carolajna32
zobacz tak mam, jest dobrze ? Nie wiem co to jest ta strzałka "w górę"

Bożenka a pies miał chipa ?

betula ja mam mdłości non stop! Cały dzień, wykończy mnie to. Momentami nie mogę myśleć o niczym innym tylko o tym jak mi jest niedobrze ... Podjadam coś, kilka chwil jest dobrze i znowu ...

Wystraszyłyście mnie odrobię z tym stalkingiem tutaj - generalnie na forum. Nie maiłam z tym do czynienia i jakoś mi nawet to przez myśl nie przeszło! żeby już człowiek nie może sobie na legalu pogadać :( Spotkałam się z żebraniem na tym forum i wyłudzaniem rzeczy dlatego jestem wyczulona na "robienie z siebie biduli i to w każdym poście" - wiem teraz z doświadczenia że to od razu coś śmierdzi!

Załączniki

• WYNIK.jpg
    WYNIK.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
mamana, sa 2 strony medalu jeśli chodzi o mdlosci - ja jak nie mam, to się martwię że coś jest nie halo, a znowu jak mam to bardzo chcę już nie mieć... no nie dogodzisz :D

betula wiem :) :) ! miałam to! Wyczekiwałam tych objawów! ... ja na początku na pierwszej wizycie jak nie dojrzał pęcherzyka a ja nie miałam konkretnych objawów, i mi powiedział "żeby chociaż te objawy się pojawiły, to będzie znaczyło że dobrze się rozwija" i czekałam na te objawy! I się doczekałam :) Ciesze się że są ale mogły by już te mdłości sobie ustąpić :) Jem żelki ale to nie był dobry pomysł, wracam do ogórka :)

Mamana tak ale na poprzednia właścicielkę z Katowic która go oddala bo nie miała czasu dla niego. A ci do wyników każde igg świadczy o przebytej chorobie ja miałam 2 dodatnie i lekarz mówił ze bardzo dobrze bo rozyczke juz miałam i jakiś jeszcze jeden wirus który zagraża dziecku tez juz miałam

reklama
Bozenka ale ja mam same ujemne nie ? To ja nie wiem czy przeszłam czy nie ;/ Wizyta dopiero 27 lipca a pozostałe wyniki mam dobre, nawet porównałam z tymi które robiłam na przestrzeni kilku lat i mam te same wyniki :) Jeszce tylko genetyczne ze względu na wiek mam.

Jak zaczipuje się psa, koniecznie trzeba go zgłosić do identyfikacja.pl i tak też przy zmianie właściciela, to kilka kliknięć. A to po to żeby pies mógł być zidentyfikowany po numerze ze swoim właścicielem, sam chip nic ale to kompletnie nic nie wnosi, weterynarze nie wpisują do bazy psa, ponieważ to jest koszt. A jak płacisz za chip to oni nie pobierają dodatkowej opłaty. Często ludzie zapominają albo wet nie dopowie że po zaczipowaniu pies musi trafić do ogólnopolskiej bazy. Dostajesz taki brelok i podczepiasz do obroży. Polecam :)

Do góry