reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja uwazam, ze powinno sie pomagac. Co z tego, ze chodza w swoich grupkach? A z kim sie maja trzymac jak uciekli z takiej a nie innej sytuacji w kraju zostali bez niczego jakis start musza miec. Do polityki sie nie wtracam bo z doswiadczenia wiem, ze nie jest tak kolorowo jak wszyscy pisza, ze przyjada i od razu dostana to i tamto, tak napewno nie bedzie. A co jesli odpukac i nie daj Boze cos sie stanie w Polsce? Czy w moim przypadku w Anglii? Tez bedziemy musieli uciekac i zaczynac od nowa, odnalezc sie gdzie indziej.. Ja jestem jak najbardziej za pomaganiem.

Madziulina mnie tez piersi bola i do tego ta wieczna ospala
Bozienko Anglia sobie radzi tylko i wylacznie dzieki emigrantom, malo ktory Brytyjczyk wstanie o 5 rano ze stac 10 godzin oprzy tasmie w fabryce. I wcale nie jest tak kolorowo jak niektorzy opowiadaja :)

reklama
Cześć Drogie Cię-żaróweczki :)
U mnie dużo pracy i tak podczytuje ale dnia mi nie starcza na wszystko.

Robiłam wczoraj laboratoryjne badania. Teraz nawet trzeba robić na HIV niby nic takiego, choroba którą może się zarazić każdy i dawno już przestała przynależeć do narkomanów ... ale czułam jakieś zażenowanie jak "to" podawałam, że też ma być w wynikach. I jak poszłam po wyniki to "tego " jeszcze nie było" i pani z recepcji musiała "to" zaakcentować na całą sale, że "tego wyniku na HIV jeszcze nie ma" :) Naturalnie stałam się przez sekundę bohaterką tegoż pomieszczenia! ... I teraz na kolejnej wizycie muszę zapytać "czy ten wynik" jest już :) Matko! Jak żyć :)

Czytałam wymianę poglądów odnoście innych narodowości. Osobiście nie mam przykrych wspomnień. Mieszkam w dużym mieście i nie jest to jakiś rzadki widok. Mnie bardziej przerażają gówniarze, którzy nie mają kompletnie skrupułów ... Ich agresja i bogate kwieciste słownictwo zwala z nóg. Kiedyś w jakiś konkretnych sytuacjach zwracałam uwagę. pouczałam jak ciotka dobra rada,teraz ? Teraz boję się momentami spojrzeć. A dziewczyny wydają się stokroć bardziej buńczuczne niż płeć przeciwna. Generalnie zło nie ma narodowości to kwestia tego co masz w środku i kim jesteś. Jednak na przykładzie Francjo widać że to całe multi - kulti się nie sprawdziło! A co dzieje się u nich na obrzeżach to w ogóle dramat, 13 dzielnica ...

-------------
Czekają mnie badania prenatalne. Stres poziom 6. Czy któraś robiła badania na różyczkę, nie umiem tego zinterpretować i nie wiem czy mam ok czy nie ok. Help :)

Bozenka psica się znalazła ?

Mama ja miałam co cie nie pokoi ?? Niestety psina się nie znalazła :-( ale bierzemy sunie ze schroniska jak się Amosik znajdzie to będą dwa ;-)
Hehe ja jeszcze miałam badanie na kiłe ;-) to dopiero masakra ale jakoś się nie przejmowala pani tez mi powiedziała ze pobierze mi krew ale będę musiała zanieść do innego laboratorium gdzie robią badania zakaźne tez wszystkie oczy były skierowane na mnie ;-) a ze byłam z siostra to sobie zazartowalysmy z tego ;-)

reklama
Do góry