reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Muffy musisz byc dobrej mysli kochana.Owu mogla byc wtedy kiedy myslisz ale do zagniezdzenia moglo dojsc pozniej...musi byc dobrze...musi

Czesto jest tak ze ciaza jest tydzien mlodsza z USG niz z OM

A jak chodzi o krwiaka...kochana kladz sie ze mna i Jadzka do lozka i wszystko bedzie dobrze

reklama
Muffy!!!!! Ja robilam testy owu, wiem dokladnie kiedy mialam owulacje, mam regularne cykle. U gina bylam w 6tyg i ktoryms tam dniu i nawet zarodka nie bylo, tylko pecherzyk ciazowy i zoltkowy. Wogole ciaza ponad tydz mlodsza na usg i co ja mam powiedziec? Jutro mam wizyte, trzeba czekac

Muffy przykro mi. Mogę jedynie domniemać co czujesz :(
----------------------------------------------------------------

Bozenka24 mamy dzieci w tym niemal samym wieku :)

Muffy, na przekór wszystkiemu myśl pozytywnie. I zajmij czymś innym głowę bo zwariujesz przez to czekanie. Będzie co ma być, nie masz już na to większego wpływu.

My w dalszym ciągu trzymamy kciuki!

no to ciekawe co u mnie wyjdzie ... Po tym co napisałaś, teraz już nie wiem czy nie za wcześnie się zarejestrowałam a miałam nie świrować w tej ciąży :)

Moja Jula ma 7 lat i 2 miesiąca a Kornelka 3 latka :) Grzeczne są, wiem że to brzmi mało obektywnie, ale "na mieście" też mówią że mamy naprawdę grzeczne dzieciaki :)
I mała fasola w brzuchu :) - prawdopodobnie 6 tc już nieco zgłupiałam i nie wiem co wyjdzie u lekarza tzn. czy potwierdzi i co potwierdzi ...

reklama
Ja byłam w 4 nic nie było widać e 5 Juz było bez serduszka w 6 juz było serduszko i w 7 je słyszałam i teraz czekam na środę na wizytę :-) tez masz corcie kornelke :-)

Do góry