reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja mam nadzieje ze mnie przyjmie wczesniej,ze nie bede musiala w razie co czekac do tej 16.30

Madziolina jutro wparujesz tu z piekna fotka Fasolki i poinformujesz nas o pieknie bijacym serduszku :)

Ja nikomu oprocz mezowi i corce nie mowilam bo tez jestm po przejsciach i powiem tak kolo 14 tygodnia

reklama
Ale Was nadrobić to sztuka, ja cały weekend poza domem. Dzisiaj zamuła straszna spac się chce, zjadlam talerz kiełbaski z cebulką, 3 kawalki chleba, miskę lodów i 1/3 czekolady i chyba kawę walne bo po takiej uczcie to muli i spać sie chce bardziej. Ja jadlam łososia wędzonego bo nie wiedzialam,że nie mogę :no:

Magda z Uk chyba zazdroszczą i tyle. Olej i ciesz się swoim szczęściem. Jaj będziesz stara to Toba się będzie chociaż mial kto zaopiekować

Betula ja idę na wizyte w takim samym wieku ciąży co Ty bo ponoć serduszko nawet w 8 tygodniu może się pokazac dopiero, wiec chce mieć pewnośc,że będe już widzieć na 100%

Muffy ja tez wiem kiedy owulka była ale test bardzo późno wyszedł wiec nie wiesz kiedy sie zagnieżdziło dziecko. Głowa do góry!

Witam też wszystkie nowe mamusie!

Dziewczyny a powiedziałyście bliskim od razu tzn. po ujrzeniu dwóch kreseczek czy czekacie ?
Mnie tak świerzbi, tak bardzo ale nikomu nie mówiłam (no prócz mężowi, ale to oczywiste)

mój mąż wszystkim w rodzinie i wszystkim bliskim znajomym opowiedział ja chciałam poczekać aż serducho będzie i wtedy ale codziennie się dowiadywalam ze znów ktoś wie;) cieszył się to zrozumiałe;) na szczęście na razie wszystko ok:)

Ja po zobaczeniu serducha w pracy też powiedziałam, bo dosyć długie szkolenie mojej następczyni mnie czeka i już z nią siedzę i uczę. Chociaż taki pożytek z tego, że przestali mnie denerwować :-)

reklama
Do góry