reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

dziękuję

ja już sama nie wiem, chyba zrobię brownie w polewie czekoladowej, cięzko je zepsuć...
Ogólnie lubię też ciasta z owocami, ale teraz nie ma sezonu na jakieś świeże

Lecę do sklepu bo w domu brak masła, jajek

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wizyty

reklama
Właśnie wyjeżdżam do domu. Badanie mam jutro.. dlaczego? Mimo szczerych chęci biurokracja ... przyjmując mnie dwa razy maja dwa razy za mnie kasę przyjmując raz mają raz.. No i conim zrobię? Pani w rejestracji do tego stopnia była beszczelna ze jak jej powiedziałam ze musze przyjechać ponad 100 km znowu to mi powiedziała co ja pani na to poradzę? To nie zachodzcie w ciąże w Sączu ...

Co za suk....... ja pierdziele to ze skierowanie było źle napisane to nie Twoja wina powinni sobie to wyjaśniać z lekarzem a nie ciebie na kolejne koszta naciągac :-( krakusy zasrane. Kurde jeździłam z córa 2 razy w miesiącu do krakowa do poradni wczesniaczej i powiem wam ze nigdy jakiś problemów nie miałam zawsze przyjmowali raz nawet po godzinach bo się spóźniłam i pani powiedziała ze gdyby nie fakt ze jestem z daleka i z maleństwem to dlatego czekali ehhhh :-( kropek kciuki do jutra będą zaciśnięte . A może macie gdzie się przespać w Krakowie nie będziecie musieli jeździć tam i spowrotem

Nova sto lat i spełnienia marzeń! :-*
Zuzanka powodzenia na pierwszy dzień przedszkola, ja też bardzo przeżywam takie dni, a jutro jadę na pasowanie na pierwszoklasistę mojej siostrzenicy, pewnie znowu się poplacze jak na wszystkich przedstawieniach :-)
Kropek, co za wstretna baba...ale wszystko co się daje komuś później wraca. Teraz już się nie stresuj tylko odpocznij w domu.

Właśnie wyjeżdżam do domu. Badanie mam jutro.. dlaczego? Mimo szczerych chęci biurokracja ... przyjmując mnie dwa razy maja dwa razy za mnie kasę przyjmując raz mają raz.. No i conim zrobię? Pani w rejestracji do tego stopnia była beszczelna ze jak jej powiedziałam ze musze przyjechać ponad 100 km znowu to mi powiedziała co ja pani na to poradzę? To nie zachodzcie w ciąże w Sączu ...

Kropek: kazałabym jej to dać na piśmie i w ryj bym strzeliła!

Nova ja kocham moje marchewkowe z mascarpone ;) :)

Kropek domyślam się jak bardzo jesteś wkurzona. Przykro mi. Ja jednak jestem zdania,że jak nie można czegoś zmienić to cóż...pochlipac w poduche,a potem głowa do góry i do przodu. Widać tak być miało. Na pewno córcia byłaby dziś w złej pozycji ułożeniowej do badania ;-) Ja jutro też wizytuję,więc będziemy się razem trzymać :-)

Novaspace moim najlepszym ciastem jest smietanowiec. To taki sernik pieczony bez sera. W Niemczech mają cudowną śmietanę kwaśna, także jak coś to polecam. Uwielbiam go za.łatwość wykonania i ze można dodawać każde owoce. Również mrożone,albo zrobić bez nich :-) A drugi mój hit to ucierany z owocami. Robi się go dosłownie chwilkę, zawsze się udaje i można dać również każde owoce ( świeże,mrożone i z puszki) :-) Ja jeszcze często robie rolady. Tutaj też.duże pole do popisu ;-)

Kropek domyślam się jak bardzo jesteś wkurzona. Przykro mi. Ja jednak jestem zdania,że jak nie można czegoś zmienić to cóż...pochlipac w poduche,a potem głowa do góry i do przodu. Widać tak być miało. Na pewno córcia byłaby dziś w złej pozycji ułożeniowej do badania ;-) Ja jutro też wizytuję,więc będziemy się razem trzymać :-)

Novaspace moim najlepszym ciastem jest smietanowiec. To taki sernik pieczony bez sera. W Niemczech mają cudowną śmietanę kwaśna, także jak coś to polecam. Uwielbiam go za.łatwość wykonania i ze można dodawać każde owoce. Również mrożone,albo zrobić bez nich :-) A drugi mój hit to ucierany z owocami. Robi się go dosłownie chwilkę, zawsze się udaje i można dać również każde owoce ( świeże,mrożone i z puszki) :-) Ja jeszcze często robie rolady. Tutaj też.duże pole do popisu ;-)

Magda masz rację co do wizyty Kropka.
Kropek głowa do góry.

Mogę Cię prosić o przepisy na oba ciasta? Ja jutro robie mój ukochany (z 2 ulubionych ) sernik.

Bozienka mamy gdzie spać ale pies w domu sam został i musimy wracać zresztą lekko nie przygotowani wiecie pojedziemy jutro ale najbardziej mnie wkurza fakt takiego traktowania zaczynamy się zastanawiać nad tym szpitalem czy nadal tam chce rodzic.. biurokracja najważniejsza.. a to ze ja chce wiedzieć co z moim dzieckiem bo po ro przyjechałam nie na pogaduszki z lekarzem to już mało istotne..

reklama
Do góry