reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Natka mnie też tak często nagle zaboli. Ale to znam z poprzednich ciąż. Zupełnie normalne. I zgodzę się z Bozienka. Ja mam ciążę nr 5 i wcale nie jest mi łatwiej. Wręcz wydaje mi się, że I była ok,bo byłam wielu rzeczy nieświadoma. :-)

Magda dokładnie tak wtedy nie przejmowałam się żadnymi polowkowymi nawet nie wiem czy takie miałam wiele badań było dla mnie nie wiadoma i szłam na nie spokojnie jakieś klucic wydawały mi się normalne jak mały kopał to się cieszyłam nie zastanawiałam się czy nie za często czy nie za słabo a teraz to wszystko przeżywam x10 ;-)

Bożenka dokładnie napisałaś co myśle :-) w pierwszej ciąży niczym sie nie przejmowałam, i było lepiej. Teraz wszystko analizuje, liczę co do dnia, czekam tez na mocniejsze ruchy bo bardzo rzadko je czuje wiec Magda spokojnie
zwlaszcza gdy w czwartek zobaczysz jak Dzidzia rusza sie na USG a Ty nie wiele z tego czujesz :-) wszystko chyba musi przyjść z czasem i mimo ze to Twoja już piąta ciąża, to jesteś potwierdzeniem reguły ze każda ciąża jest inna :-)
i dzidziuś musi podrosnąć by mocniej Ci dokopać, a i zgadzam sie ze ułożenie łożyska tez ma wpływ na moc odczuwania kopniaków

reklama
Dziękuję za przyjęcie mnie.
Byłam dziś na długim spaceru i chyba przesądziła bo wróciłam do domu i bolała mnie przepuklina dopiero po ok 20minutowym odpoczynku siedzeniu przeszło.strasznie die nie martwię.wogóle po całym dniu czuje jej albo w jej miejscu dyskomfort.nie mocny ból.napięcie tego miejsca.eh szkoda że nie znam nikogo kto też ma ten problem.w piątek mam wizytę u gina jeszcze mu nie mówiłam o przepuklinie bo był na urlopie.tylko byłam u mojej rodzinnej i zadzwoniłam do swojej położonej

Do góry