reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadzka i super :-) moja mnie kopcia ale tak jak by gdzieś w środku czuje co chwile delikatne pukanie ale bardziej tak jak by mnie gdzieś tam w głąb kopała ;-) pewnie się obrucila pleckami do mamusi ;-) teraz to już będzie coraz częściej i coraz mocniej i juz coraz więcej nas czuje ;-)

Juz po pracy, padaaam. Poczytam co u Was i ide poczytac ksiazke i do spania. Powiem Wam, ze mam koszmary przez ta ksiazke ale musze ja przeczytac, musze wiedziec jak sie skonczy :)

Novaspace ja mu codziennie mowie jak sie czuje a on mi mowi, ze wyolbrzymiam, ze jest zmeczony bo ma wiecej obowiazkow i po prostu czasem mysli tylko o tym zeby sie wyspac. Ja to rozumiem bo widze jak pracuje i nie wymysla ale z drugiej strony chcialabym zeby bylo jak kiedys, duzo smiechu i mniej stresow miedzy nami.
Kropku u mnie to wiecznie jest gora prasowania, gora naczyn do umycia i gora prania, nie wazne, ze przed chwila to wszystko zrobilam, zaraz znowu jest gora wszystkiego :/ i wiecznie pusta lodowka, nie wazne, ze wczoraj bylam na zakupach :/ jak to sie dzieje?
Asiulka ja czulam, ale przestalam. Nie martwie sie tym bo w sumie jeszcze wczesnie..
Bozienko skad ja to znam, droga ktora normalnie wykonuje 20min teraz zajmuje mi conajmniej 50 :o a do tego sapie jak stary dziad.
Beemik super, ze czujesz wiecej energii. Daj troszke!
Carolajna ja to bym nie chcialabyc obserwowana przez szefa, pracuje jak moge i to widac nawet jesli ich kolo mnie nie ma to i tak na nastepny dzien widza, ze wszystko zrobione.

Gwiazdeczka tam kradną na potęgę więc kamery to obowiązek.

Ja jutro mam wizytę, doczekać się nie mogę aż małego zobaczę. I lepiej żeby się w dziewczynkę nie zamienił ;) :)

reklama
Asiula w pierwszej ciazy motylki poczułam w 16 tyg a od niedawna 17 tyg systematycznue każdego dnia, a w tej pierwszd ruchy w 15 tyg tyle , ze one sa jakby pływanie.
gwiazdeczka a gdzue kupilas spodnie?

Do góry