reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Jeju dziewczyny, macie czasem takie dni,że nic kompletnie Wam nie wychodzi? Mój dzisiejszy tort za nic na świecie nie chciał ze mną współpracować. 6 tabliczek czekolady plus kilka jajek cukier poszły w kosz! Drugi krem ledwo dał się ustabilizować, więc suma sumarum i tak musiałam wszystko podwójnie tynkować. Kupa bałaganu, nerwy, a z efektu póki co nie jestem zadowolona :eek: Mam nadzieję,że z dekoracją jutro pójdzie lepiej....ehhhh.....i najciekawsze,że nie pierwszy raz to robiłam! Mam dość.

Choco mi się śniło ostatnio,że dziewczynkę miałam na usg, ale płeć była tam bardzo wyraźna. Ciekawe, co to znaczy? :-)

reklama
Ja kupuję w H&M Ale daje do krawcowej bo guma dla mnie za luźna. Wczoraj kupiłam jasne, materiałowe a mam już 2 pary jeansów.
Ale najbliższym lubię spodnie z małego sklepiku w mieście. Mają gumy regulowane jak dziecięce.

Witam w tym deszczowy dniu :-)
Mnie dziś obudziła burza przed 5, całe pranie mi zalało na balkonie , bo mój nie przyniósł suszarki na noc, cóż - pech :-)
Kropek ja kupiłam w sierpniu w c&a trafiłam na jakąś wyprzedaż i całkiem tanio jak na spodnie, a spodnie ciążowe to już w ogóle, bo zapłaciłam 60 zeta i 2 bawełniane biustonosze do karmienia za 9.99, bo pudełko było uszkodzone ;-)
Jak nie masz oporów to na ciuchach czasem można dostać całkiem przyzwoite rzeczy dla kobiet w ciąży - ja nie umiem szukać, ale była u mnie mama jakieś 2 tyg temu I wyciągnęła mnie na ciuchy - wróciłam z dwiema parami jeansów za całe 10 zeta sztuka :-)

Dzień dobry
Ja spodnie mam z lumpeksów.

Teraz mam dylemat bo 19 mamy wesele. Niemam co ubrać i pomysłu żadnego. Troche szkoda mi wydać kase na jedno wyjście no ale jak nic nie wymyśle to będe musiała. Podobają mi się takie do ziemi obcięte pod biustem

Witam sie z rana spod gabinetu pobierania krwi :) mialam dzis robionych milion badan łącznie z glukozą do picia, takze czekam az mina 2 godziny, ukuja mnie jeszcze raz i sobie wroce.

Ogolnie to tez byla kuta moja Corcia bo w czerwcu miala kleszcza i dzis zrobilismy badanie na krwi na borelioze.
Naplakalo sie dziecko jak nie wiem, krew sie lala.. Ale ogolnie byla bardzo dzielna :)

Uzbierało sie badań za 323 zł, wiec myślę - nie mało.

A jak mnie zirytowala ta pielegniarka... Spoznila sie, wchodze a ona ze sie ze mna na glukoze nie umawiala. Ja z nia rozmawialam przez telefon i nie mowila zeby sie umawiac. Ja z ta rozpuszczona glukoza, przygotowana, maz akurat w domu, cale przedsiewziecie w tym kierunku a ona do mnie ze dzis nie bo ona tylko do 10 a bedzie ze mna musiala być do 10:20 i nie. No to ja mowie nie to nie, zrobie sobie gdzie indziej i dam zarobic komu innemu :D I wyszlam :) a moj biedny maz nie wiedzial co robic ;)
Pani nagle zmienila podejscie i mowi ze dobrze ze jej akurat dzi pasuje do 10:20 posiedziec i ze bym juz pila bo szkoda czasu :D
A poznjej jeszcze dostalam 13 zł rabatu :D

Takze dzien zaczal sie uroczo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry