reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kajahaho i akinimo32 witamy i oczywiście przyjmujemy :) sorry laski ale ja i tak chyba Wasze nici w skrócie będę bo nie zapamiętam ;-)

reklama
Caro jak ty wogule nie lezysz wiec o jakim leżenia mówisz? Chyba tym nocnym jak spisz hehehe :) sugeruje wcześniejsza wizyte tylko noga ci puchnie?

Bozienka zazdroszczę zegarka heheh sama o takim myślałam ale mój maż stwierdził a na co ci to? ;)

Kajahaho witaj, ja nie wiem czy moje święta będą takie wspaniałe jak juz we wszystkim mi bębenek przeszkadza z trudem się schylam :)

Ja dzis bardzo pracowity dzionek :) od rana korzystałam ze super pogoda wiec sobie w ogródku porządki robiłam :) kolo 14 za obiad się wzięłam a później pół domu wysprzatalam :) teraz będę leżeć i kwiczec ze mnie od schylania biodro boli ale i tak nie narzekam bo jak się poruszam i coś porobie to mam lepszy nastrój niż jak leżę i się obijam :)

Bozienka ku pamięci bo za każdym razem zapominam - w jakiej branży twój mąż szuka pracy? Czasem się coś słyszy może akurat to dam znać :)

Ostatnia edycja:
I juz po pracy dzisiaj tylko jedna, jutro bedzie gorzej bo wszystkie trzy mnie czekaja :o Nawet spodnie ciazowe eleganckie zalatwilam :)

Madisoni, Szogi ja z Alexem zaszlam jak przestalam sie starac :) a teraz myslalam, ze znow bedziemy czekac kilka miesiecy zanim cokolwiek ruszy wiec nie nastawialam sie kompletnie a tutaj od razu po odstawieniu pigulek anty zaszlam
Kaja plec poznam dopiero za miesiac, chyba jako jedna z ostatnich :( a wyprawke zaczne komplementowac w styczniu. To Twoje pierwsze dziecko tak? Zycze Ci, zeby swieta minely pieknie i cudownie bo u mnie ostatnie miesiace w poprzedniej ciazy byly okropne :)
Ati gratuluje synka!!! Chlopaki sa fajne!!
Caro wspolczuje nogi :( widzialam, ze nie wyglada to za ciekawe, moze powinnas przesunac wizyte u lekarza na jutro?

Gwiazdeczka w styczniu nie będzie trochę za późno na kompletowanie wyprawki? Sporo rzeczy trzeba zgromadzić, a jeśli wcześniej urodzisz? (nie daj Boże!) Taką opcję też musisz wziąć pod uwagę.

tak to moja pierwsza ciąża. :) ja też poznam ( mam nadzieję ! ) na przełomie wrzesnia i października.. a już tak chciałabym wiedzieć.:-( ja teraz czuję sie już dobrze, bo pierwsze 3 miesiące dały mi popalić, ale potem pewnie kręgosłup się odezwie. :D ale jak pomyślę o świętach. zdjęcia koło choinki z brzuszkiem, sesja w zimowym nastroju :D ponosi mnie fantazja

Kropku ja dopiero 2 pazdziernika mam polowkowe :) za rowny miesiac sie dowiem kto tam siedzi

Madisoni ja mam prawie wszystko po synku wiec u mnie to kwestia wyprania ubranek 0-3 miesiace, dokupic cieply kombinezon, pieluchy, waciki itd, wyjac i umyc przewijak i inne drobne sprawy, wiec to mi zajmie gora tydzien :) a termin mam na 20 luty i tak ;)

a powiedzcie mi ile usg już miałyście? bo ja chodzę na nfz i dopiero jedno. wrzesien-pazdziernik drugie , ale planuje jeszcze 3d bo zdj nie dają w moim szpitalu.. nie wiem czy to się płaci czy coś. musze o to zapytać na nastepnej wizycie. :) :happy:

Kochane nie zapominajmy, że JA kończąc 18 tydzień nadal nie znam płci :p i prawdopodobnie znów szybko nie poznam :p także Gwiazdeczko ostatnia będę JA :p

Szogi, Madisoni - u nas podobnie jak u Gwiazdeczki, my o pierwszą ciążę staraliśmy się 8 miesięcy, a w drugą zaszłam za 1 razem starań :) zaczęliśmy się wcześniej starać, bo myśleliśmy że znów będziemy czekać, a tu HOP.. :D

Kajaho oj mnie też często tak ponosi :) choinka, dzidzius, brzuszek i mąż ;)

reklama
Nika hej!!! :))))
Kropek no leżę przecież od 18 ;)
Tylko noga puchnie.

Gwiazdeczka nie da się, lekarz jutro tylko w szpitalu a szpital= 3 dni leżenia.

Ja właśnie dostałam powiadomienie, że podgrzewacz chusteczek i kosz na pieluchy w drodze. Mąż jeszcze nosidełko zamówił. Zobaczył u kogoś na ulicy i koniecznie chciał.

A ja lekko dołączam do samotnych, ehhh, nie lubię ale mąż musi się zająć drugą restauracją bo to kawałek od domu więc lepiej żeby on więcej jeździł a ja tylko rano tam z nim :(

Poza tym głodna jestem jak wilk a w domu nic na co miałabym ochotę :( ; (
Pojechać nie mogę bo noga :(

Do góry