reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam nowe mamusie! czasami jest szał z postami ale są dni że zastanawiamy się gdzie wszystkie wywiało hehe
Aschlee rozumiem opory, ja mam większe przed kupowaniem, czy braniem do domu rzeczy dla dzieciątka, bo pamiętam jak w po poprzednim patrzyłam na to a gardło się sciskało i tak pozostało do dziś. Staram się jednak wierzyć i odganiać złe myśli, mam nadzieję ze Bogu starczą moje dwa Aniołki i Małą będziemy mogli się cieszyć całe życie:)

Kropek daj mi swojego powera, ja umyłam pół lodówki, wpadła kumpela i wena mi przeszła hehe

Gwiazdeczka miesiąc szybko zleci i będziesz wiedzieć kto w brzuszku siedzi:) chyba że zrobi Ci psikusa hehe
Choco to ja już wiedziałam na początku 15tyg kogo mam ale wiadomo zawsze może być psikus:biggrin2:

Kaja u nas w szpitalu normalnie zdjęcia zawsze się dostaje, ja też mam ciążę pod "ostrym" nadzorem lekarza więc usg
natrzaskałam:tak:

Bozienka o jaki zegarek chodzi bo chyba cosik przeoczyłam?
Carola jak nóżki?

reklama
Demolka leżę więc opuchlizna zaczyna schodzić. Poduszki są podłożone, maść naniesiona. Wstałam tylko na szybki prysznic i psy na siku wypuściłam. Choco mnie pilnuje ;) :)

Ja dzisiaj byłam kolor poprawić i fryzjerka tylko toner nałożyła więc 40 min i byłam w domu ale kolor super, bo na ten po wizycie w poniedziałek patrzeć nie mogłam.

Witam nowe mamusie akinimo i kajahoaho (swoja droga tez poczatkowo mialam termin tak na 27 .02 teraz niby na 4.03 a jak bedzie zobaczymy).
Ati gratuluje udanej wizyty no i synka oczywiscie.
Ja sie dzisiaj umówiłam na wizyte pod koniec września jak bede w Polsce, po cichu licze, ze tez juz mi sie uda poznać płeć, wtedy zacznę cokolwiek kupować, bo na razie tylko chodze, oglądam, podziwiam i sie zastanawiam co mi się w brzuszku skrywa ;)

Mam do was PYTANKO czy bedac w PL powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania? Tutaj na kazdej wizycie robia mi PH, podstawowe moczu i sprawdzają białko we krwi, ale czy jest cos extra na co powinnam sie jeszcze specjalnie przebadać? Podpowiedzcie doswiadczone kolezanki :) plisss

Beemik jak dla mnie to chyba obciążenie glukozą możesz zrobić, żeby wykluczyć cukrzycę ciążową w PL między 24 a 28 tyg robimy nie wiem w którym tyg wtedy będziesz

Ja dziś za Wami nie nadążam. Padam na pysk, a jeszcze muszę dzieci wykąpać. Za dużo stresu, siedzenia u lekarza i myśli na temat durnej pani lekarz :baffled:

reklama
Demollka kochana musimy byc dobrej mysli :tak: tym razem wszystko u kazdej z nas musi byc dobrze i nie ma innej opcji :)
Musi tak byc bo juz mnie korcilo zeby leciec po detektor bo dzis dzidzia leniwa strasznie i malo sie ruszala ale akurat teraz sie obudzila i zaczela fikac :)

Ostatnia edycja:
Do góry