reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Powiem wam jeszcze (bo jakoś na refleksje mnie wzięło jak poczytałam trochę), że jak czytam o kobietach, które starają się latami to naprawdę uważam, że te kobiety mają "jaja". Nam udało się za pierwszym razem , tzn w pierwszym miesiącu starań, a i tak wykonywane wcześniej testy negatywne ( bo wydawało mi się , że jestem w ciąży) mnie podłamywały, ale tak czy siak:) gratuluję tym, którym się udało i w lutym bedą mieć ze sobą swoje maleństwo :)

reklama
Witam Dziewczyny, piszecie tu dużo, ledwo przebrnelam przez te wpisy, a i tak czytałam pobieżnie :-) próbowałam zalogować się na nicka z forum parenting (Nika32), ale admin mi zablokował :-/ więc trochę o mnie: termin mam na 25.02, to moja trzecia ciąża, mam w domu dwóch szkolnych lobuzow 11- i 7- latka. Jutro mam wizytę u gin, szczerze trochę się stresuje przed wizytą, bo ostatnio widzieliśmy się 10.07, potem on był na urlopie w lipcu, ja w sierpniu i znowu on w sierpniu i dopiero teraz wrócił :-) czuje się dobrze, wyniki mam ok, tylko w moczu trochę bakterii, także mam nadzieje, że ta przerwa nie wpłynęła źle na mojego Malucha :-)
Przyjmiecie mnie do siebie ? ;-)

reklama
też byłam w szoku, jak zobaczyłam ilość stron tego forum :) sama mam termin na 27.02 ale to moja pierwsza ciąża. :happy: też mam wizyte w tym tygodniu ( niestety nie poznam jeszcze płci wrr :D ) ale musze zadzwonic do dina i zapytać o date wizyty bo karteczke zgubiłam, a nie chcę przegapić czasami:szok:

Do góry