reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam i ja chłopaki w szkole a ja mysze się brać za mieszkanie i obiad. Ciężka noc za mną długo spać nie mogłam wyłam w poduszke jak bóbr. Troche odchodze od zmysłów bo dzidzia już dłuższy czas nie daje znaku. Ja wiem niby że tak jezt bo to wcześnie ale w poprzednich ciążach jak zaczełam czuć ruchy to się tylko nasilały a tu... Wogule jakaś negatywna do życia jestem blee... Mąż mnie potem przez sen przytulił i usnełam

Caro wlasnie ze wszystkich sklepow wywalili dzialy ciazowe i jedyne przez neta, chyba, ze mother care ale nie chce wydawac 30 funtow na spodnie na kilka miesiecy :o spoko juz mi kolezanka pozyczy wiekszy rozmiar, powinnam sie dopiac i zamowie jakas uzywke z ebaya, byle ten tydzien jakos przechodzic :o w ogole nie zorientowalam sie kiedy mi brzuch tak urosl :D Gratuluje restauracji :)
Jadzka ja to co chwile mam jakies doly, ruchy czulam wczesniej, albo raczej wydawalo mi sie, ze czulam a teraz nic, kompletnie nic. Pozatym zle sampoczucie co wieczor, wczoraj mnie tak glowa bolala, ze wymiotowalam z tego.. Bosze ale narzekam :o
Ati, Magda powodzenia!

Carolajna - gratuluje nowej restauracji! I oszczedzaj sie, cobys nie puchla juz...

Mkvet - trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok. Lez i wypoczywaj!

Haruna - ja mam tylozgiecie. Gin, ktory prowadzil pierwsza ciaze mowil, taka uroda :)

Zaraz lece robic leczo - dopadla mnie obledna ochota na leczo ;-P

reklama
Do góry