reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda ja co prawda na innym etapie ale też straciłam maluszki...4 razy :(
Wiem jak to boli, wiem jak pęka serce, wiem jak bardzo się boisz, jakie masz obawy itd.
Dane Ci było przeżyć kilka cudownych miesięcy z Kają w brzuszku, mogłaś ją pożegnać...
Moje dzieci, dla mnie dzieci, zostały potraktowane jak odpad medyczny, w ogóle nie było mowy o "dziecku" :((((((

Ale Ty jak i ja i każda z nas jest silna i wierzę, że nam się uda. Urodzimy piękne, zdrowe dzieci!

reklama
Carolajna dziękuję :* Ten wrzesień ciężki, bo to wszystko wraca. Te badania, diagnozy, lekarze, szpital....juz pomijam fakt straty. Wiem,że muszę to po prostu przejść :sorry:

Wreszcie delikatnie głowa odpuszcza. Wypiłam 2,5 litra wody od 14. Zaraz pęknę :eek:

Madziu ale jakie Ty chciałas mieć dla Nas wieści w środe - tylko dobre!!! i nie widzimy tu innej opcji, tym bardziej że teraz od początku jesteś pod wzmożoną opieką! Każda kobieta która straciła swoje maleństwo ma daty, wydarzenia które powiązuje z różnymi wydarzeniami pierwsze zawsze na myśl przychodzą te złe! Ale teraz kochana wszystko jest inaczej choć ludzie i wydarzenia te same to opieka , Twoja wiedza inna!
Na którą w środę masz wizytę? Będziemy razem z Wami!

Bozienka Ty to masz poczucie humoru, nasza swinka ;-)
A ja widziałam sie dzis z połozną i zapisała mnie juz na kurs przedporodowy na styczeń. Posłuchałam tez bicia serduszka i połozna stwierdziła, ze jak na 13 tydzien to mocno bije i moze jeszcze w lutym przyjdzie na świat tak jak pierwsze prognozy były! Śmiała sie, ze dzidzia bardzo ruchliwa, bo ciągle ją goniła z tym detektorem. No i w razie bólu głowy, pleców itp. mam do niej dzwonić i na akupunkture sie umówić, albo jakąś głeboka relaksację, bo na kase chorych mam podobno aż 16 takich zabiegów do wykorzystania :D super!

Wiem, że ciężki. .. U mnie zwykle sierpień bo wtedy ostatnio miałam zabieg i marzec bo termin porodu był ; (
Ale z roku na rok jest może nie łatwiej ale da się żyć. ..

reklama
Do góry