reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Madzia daj spokój wszystko będzie dobrze :) to normalne że torty w tym samym czasie bo pewnie kolejne urodzinki za rok jak będziesz znów dla nich robić będą już lepsze wspomnienia ze w kilka dni później usłyszałas ze tym razem wszystko jest dobrze:)

Wiem ze tak łatwo mówić a jak przeczytałam twoja historie ze przed Tym wszystkim natrafilas na sesje zdj. To aż mnie ciarki przeszły bo co wchodzę na fb to trafiam na zdjęcia dzieci aborcyjnych i takie małe kruszynki na rękach wyciągnięte natrafiam... będzie dobrze !!! Pozytywne myślenie to 99% sukcesu :*

Na poprawę humoru popatrzcie jakie śliczne znalazłam ;)

Załączniki

• 1441038108334.jpg
    1441038108334.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Magda kochana odganiamy źle myśli wszystko jest i będzie dobrze maleństwo rośnie fika koziołki kopcia mamusie nic Cię nie swędzi nic Cię nie boli brzuszek pięknie rośnie kochana uśmiech na twarz pogłaskaj brzuszek i zrobi Ci się lepiej :-D
Kropek fajne to :-D

Madziu, to normalne, ze masz obawy i myślisz o swoim aniołku, zwłaszcza, ze zbliza sie rocznica. Jednak teraz to juz inna historia, musisz myśleć pozytywnie a przyciągniesz same dobre myśli i zdarzenia. Dzidzia, która w Tobie rośnie jest silna i potrzebuje Ciebie i Twojej pozytywnej energii. A może we śnie widziałaś swoją Kaje, ktora dała Ci znak, ze u niej wszystko w porzadku? Albo to sen proroczy, ze bedzie kolejna dziewczynka :-) Jestes silna i mądra kobietą i ze wszystkim dasz sobie rade. Masz wspaniałe dzieciaki i kochającego męza i zawsze wiesz, ze mozesz na nich liczyć. A co w zyciu jest wazniejszego niz rodzina i jej wsparcie? Ja wierze, ze bedzie dobrze i zycze Ci, zebys tez w to uwierzyła! :-)

reklama
Carolajna ja po spacerze mam ręce jak u świnki spuchniete :-( ledwo obrączkę sciaglam.
Ehhh znalesc prace w nowym Sączu graniczy z cudem (szuka maz) bo do poprzedniej nie ma co wracać ehhhh
Jezu zjadłam słoik ogórków i poszłam po kolejny ale ja swinia jestem ;-)

Do góry