reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ostatnio jak się obudziłam rano i leżałam jeszcze zaspana to czułam coś niby twardszego ale nie bardzo wiem czy to to...a rzeczywiście było już wyżej niż łapię serduszko.

reklama
Carolajna- co to znaczy łapie serduszko?
te twrade co pewnie czulas przez skóre to moze byc dzidzia ostatnio sie z tym borykalam przez 2 tyg dzwonilam do gina i powedzial ze jak nic nie boli (nie ma silnych boli) to dzidzius

Ja mam bardzo miękki (czytaj tłuściutki :-p ) brzuch, więc od razu czuć gdzie macica ma dno :-)
E no ja też mam tłuściutki ;) :)

Carolajna- co to znaczy łapie serduszko?
te twrade co pewnie czulas przez skóre to moze byc dzidzia ostatnio sie z tym borykalam przez 2 tyg dzwonilam do gina i powedzial ze jak nic nie boli (nie ma silnych boli) to dzidzius

Mam detektor i słucham sobie serduszka malucha ;)

a jak t am z ubrankami? juz cos kolekcjonujecie? boo ja powiem szczerze ,ze nie raz nie moge sie oprzec i mam mega chec kupic jakies malusie ubranko:-)

Natka ja po każdym usg coś kupuję. Miałam dwa i już dwa razy byłam na zakupach :-) Zajrzyj na wątek zakupowy ;-) Coprawda mam mase ubranek po dzieciach, ale kurcze...no oprzec się nie mogę mimo wszystko :-p

reklama
Takie jak ja ;)))
Co do zakupów:
Byłam dzisiaj w sklepie, zwróciłam wózek ale kasy nie dostałam, za to wezmę w towarze. Więc zamówiłam materac, laktator, kosz na pampersy, Podgrzewacz do chusteczek, pościel itd. Zostanie chyba na jeszcze jeden fotelik, przyda się do auta.

Do góry