reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Magda nasza forumowa mama ;-) (bez obrazy) czym tu wszystko za pysk ;-) hihihi uspokaja i doradza a jak trzeba to i sprowadzi na ziemię ;-)
I 9garnia nasze terminy ;-)

reklama
Moje dzidzi dzisiaj szaleje. Właśnie mąż poczuł na ręce, a ja dostałam 3 kopniaki z rzędu z lewej strony. Wczoraj też smyralo ale dzisiejszy dzień uznaje jako pierwsze ruchy bo kopy były.
Malinka dobrze, że z dzieckiem juz lepiej. Dużo siły.
Beemik zmień gina! Twoja decyzja, chociaż ja jestem za prenatalnym bo mierzą dokładnie inne narządy i moznq pomoc dziecku w łonie matki.
Jadę na 3 dni z teściową i męża ciotkami do Krynicy. Mąż zapracowany w domu i przeszkadzamy troszkę a ja poleniu****e.

Carolajna mój maluch leży zazwyczaj po lewej stronie nisko i tam słyszę serduszko ale zdaza się ze jest wyżej kopniaki tez juz wyżej czuje nie na samym dole . To zależy jak leży ;-) raz wyczailam ze leży po lewej stronie a po prawej ma nogi ;-) bo właśnie mnie kopnął w detektor . A od paru dni znowu leży na dole może tam mu lepiej ;-)

Beemik możesz jeszcze zmienić lekarza jak tylko się zle czujesz na wizytach i stresujesz. Ja w drugiej ciazy zmieniłam lekarza w 20 tc :)
Beemik mi też wypada na koniec lutego, z om 24.02 a z usg raz 28.02, 26.02
Magda ma rację nie które z nas mogą i w marcu urodzić ;)

reklama
Do góry