reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda nasza forumowa mama ;-) (bez obrazy) czym tu wszystko za pysk ;-) hihihi uspokaja i doradza a jak trzeba to i sprowadzi na ziemię ;-)
I 9garnia nasze terminy ;-)

reklama
Moje dzidzi dzisiaj szaleje. Właśnie mąż poczuł na ręce, a ja dostałam 3 kopniaki z rzędu z lewej strony. Wczoraj też smyralo ale dzisiejszy dzień uznaje jako pierwsze ruchy bo kopy były.
Malinka dobrze, że z dzieckiem juz lepiej. Dużo siły.
Beemik zmień gina! Twoja decyzja, chociaż ja jestem za prenatalnym bo mierzą dokładnie inne narządy i moznq pomoc dziecku w łonie matki.
Jadę na 3 dni z teściową i męża ciotkami do Krynicy. Mąż zapracowany w domu i przeszkadzamy troszkę a ja poleniu****e.

Carolajna mój maluch leży zazwyczaj po lewej stronie nisko i tam słyszę serduszko ale zdaza się ze jest wyżej kopniaki tez juz wyżej czuje nie na samym dole . To zależy jak leży ;-) raz wyczailam ze leży po lewej stronie a po prawej ma nogi ;-) bo właśnie mnie kopnął w detektor . A od paru dni znowu leży na dole może tam mu lepiej ;-)

Beemik możesz jeszcze zmienić lekarza jak tylko się zle czujesz na wizytach i stresujesz. Ja w drugiej ciazy zmieniłam lekarza w 20 tc :)
Beemik mi też wypada na koniec lutego, z om 24.02 a z usg raz 28.02, 26.02
Magda ma rację nie które z nas mogą i w marcu urodzić ;)

reklama
Do góry