reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kati ja wiem. Dziewczyny pewnie jeszcze pamiętają, jak padałam na pysk w roku szkolnym. My mamy szkołe 3km od domu i 6 kursów dziennie zaliczam, ale dzieci mi teraz po prostu szkoda, bo nudzą się jak mopsy :sorry:

Choco ja rozumiem, ale nadal nie mówiłaś czy mam ten termin dopisać :sorry:

Aschlee miał 8 lat, labrador ,więc już nie młodzież :-)
Beemik przykro mi, że miałaś taką nieprzyjemna wizytę, jeśli tak się zachował to może warto zmienić jeszcze lekarza, bo pewnie będziesz się stresować na następną wizytę. Ja mam bardzo miłego lekarza, jak miałam wątpliwości o cytomegalie to mi dokładnie wyjaśnił i pytał czy wszystko dla mnie jest jasne.

Kati nie wiem szczerze mówiąc. Chyba prędzej zrobię prawo jazdy w końcu, bo jakby nie było przyda mi się. A u nas znowu to tylko ja taka szalona, że chodze tyle. Szkoła dobra, a koło domu mam najgorszą jaka może być. Inni mieszkają blisko, więc nie ma mowy o wniosku :baffled:

Choco jasne. Już dopisuję :-)

Nawet nam nigdzie nie uciekać z lutówek!!! Wy już porodzicie a reszta będzie się jeszcze turlać ech...
Aschlee pamiętam ze masz coś jak bernardyn? one mają skłonności do tłuszczaków, może nie bedzie źle:)
No to Magda na prawko! zobaczysz jaka wygoda i ułatwienie:)

Beemik szkoda nerwow, jak masz możliwość to zmień lekarza, wizyty i tak nas stresują czy wszystko oki itd a do tego zeby się człowiek zastanawiał jak się odezwać i jak lekarz zareaguje no masakra!

reklama
Kr0pek ja dziś zupka pomidorowa z ryżem ,a na 2 gie tortille,wkładka: kawałki piersi z kurczaka (podsmaze ze swoimi przyprawami zeby były chrupkie) i warzywa, 3 y rozne sałaty, kukurydza, pomidorki, swieza bazylia, papryki, czosnek i orzeszki podsmazone. Do tego gotowy sos pomid.do tortilii dla domownikow ,a ja zjem sosik taki: jogurt grecki,majonez ,czosnek,pieprz. Placki tortilli tez podsmaze chwilkę w opiekaczu zeby były chrupkie :)

Do góry