Bozienka24
Fanka BB :)
Haha kolejny objaw płci ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bozienka niestety to nie takie proste, bo Zuzia leży w szpitalu w innym mieście…Ja mam wizytę na 10 rano i nawet nie mam jak tam dojechać. Poza tym zdjęcie holtera na drugi dzień rano więc znów ta sama wycieczka… :-( A co najważniejsze, to ten pomiar jest miarodajny, kiedy jest robiony w normalnych warunkach, czyli w trakcie spoczynku, ruchu, chodzeniu po schodach, sprzątaniu i wszystkich codziennych czynnościach…a tu normalnych warunków nie ma i większość dnia spędzam z córką w łóżku więc sens badania w tym momencie jest mocno ograniczony…Malinka ciesze się ze z córeczka juz lepiejoby tak dalej i szybko wracaj cie do zdrowia . Malinka a nie da rady żeby ktoś na ta chwile przyszedł do małej a Ty pójdziesz na te badania ??